Imagine de gangster pentru Land Rover Freelander

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.05.2010
Casa de tuning Project Kahn a pregătit un kit de tuning pentru Land Rover Freelander, care caută să-i ofere mezinului britanic un look mai agresiv şi mai sobru.

Esential

12.000 de euro costă pachetul de tuning propus de Project Kahn.

Casa de tuning Project Kahn revine în atenţia publicului, de această dată cu un model de volum, dar de origine britanică. Este vorba despre Freelander, mezinul gamei Land Rover, care se bucură de o binemeritată schimbare de look, menită sa-l facă mai sportiv.

Ideea de bază a fost aceea de a exploata la maxim trăsăturile masculine, drept pentru care partea frontală a fost cosmetizată intens prin introducerea unui nou spoiler, a unei extensii şi a unor ornamente cromate, care contrastează perfect cu culoarea caroseriei şi grila radiatorului revopsită.

Inserţiile cromate se regăsesc şi la nivelul mânerului portierelor şi al oglinzilor laterale. Nu lipsesc pragurile laterale în culoarea caroseriei, jantele de 20 de insh din aliaj, barele longitudinale de culoare neagră şi semnalizatoarele vopsite în aceeaşi nuanţă.

La interior, materialele sunt înlocuite cu unele de calitate, iar tapiţeria este înlocuită cu una din piele, croită la comandă, cu cusături în formă de romb.

Preţul pentru pachetul propus de Project Kahn este de 12.000 de euro.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Victor
    Land Rover
    Doamne chiar este obligatoriu ca aproape toate masinile tunate sa fie si hidoase,adica oamenii astia nu au si ei nici cea mai mica tangenta cu frumosul nu zic sa fie utile dar macar frumoase sa iasa
    0 14
  • @victor
    poti sa-mi explici si mie ce nu-ti place la land rover-ul asta ?!
    15 0
  • Blu3 Crush
    2.5 cm
    "jantele de 20 de insh din aliaj"
    inch
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru