Salonul Auto de la Geneva 2018

Imagini camuflate cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model de performanță, testat în tunelul de vânt

Publicat Joi, 15.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Imagini camuflate cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model de performanță, testat în tunelul de vânt - Poza 1
Imagini camuflate cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model de performanță, testat în tunelul de vânt - Poza 2
Imagini camuflate cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model de performanță, testat în tunelul de vânt - Poza 3
Mercedes a publicat o serie de imagini proaspete cu noul Mercedes-AMG GT Coupe camuflat în timpul unor teste în tunelul de vânt.

Doar câteva săptămâni ne mai despart de lansarea noului model Mercedes-AMG GT Coupe, iar constructorul german continuă campania de teasing.

După ce în urmă cu numai câteva zile a prezentat câteva imagini cu noul model camuflat pe zăpadă, acum a venit rândul unor imagini camuflate realizate în cadrul unor teste efectuate în tunelul de vânt.

Deloc surprinzător, constructorul german nu a furnizat informații suplimentare despre noul model, însă o serie de informații neoficiale arată că Mercedes-AMG GT Coupe va primi motorul V8 biturbo de 4.0 litri și 612 cai putere, dar și o versiune hibridă cu o putere totală de 816 cai puterePe de altă parte, germanii vor lansa ulterior și două versiuni intermediare, despre care știm deja că vor folosi motoare de 680 și, respectiv, 748 de cai putere.

Noul model va fi practic versiunea cu 4 uși a actualului Mercedes-AMG GT și va înlocui CLS 63 în gama de modele, iar lansarea oficială este programată pentru Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie, atunci când vom afla detaliile tehnice complete. Unul dintre rivalii săi pe piață va fi Porsche Panamera. 

Via Mercedes


Comentarii (1)

  • @ automarket
    poate AMG GT Sedan, nu coupe
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru