Imagini cu noul interior futurist al luxosului Bentley Mulsanne

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.09.2011
Bentley a adus la Frankfurt conceptul unui interior futurist, aplicat pe nava amiral a britanicilor, limuzina Mulsanne.

Bentley a adus anul acesta la Frankfurt conceptul unui interior aplicat pe actualul Mulsanne. Limuzina a fost transformată într-un adevărat centru de comandă, plin de gadget-uri, cel puţin pe bancheta din spate. Pe lângă opulenţa manifestată de toate modelele Bentley, interiorul concept oferit pe Mulsanne se concentrează în jurul conectivităţii multimedia.

Pasagerii au la dispoziţie două tablete Apple iPad cu tastatură conectată prin Bluetooth, ambele în strânsă legătură cu o unitate centrală Apple Media Center, care oferă conexiune la internet. Din acoperişul limuzinei poate coborî un ecran LED cu o dimensiune de 15.6 inch, pe care pasagerii pot viziona diferite canale TV sau filme stocate pe DVD.

Pentru a spori confortul, pasagerii primesc şi masuţe din lemn, pliabile electric, o consolă centrală iluminată, cotieră, numeroase spaţii de depozitare şi un sistem audio de înaltă fidelitate, botezat Rear Seat Entertainment. Lista de echipamente oferite de Bentley nu se opreşte aici.

Ocupanţii locurilor spate primesc un stilou Tribaldi, un mini frigider, un telefon privat, precum şi comenzi pentru diferite lumini interioare.

Pentru a putea da naştere acestui interior futurist, inginerii şi designerii Bentley au muncit aproximativ 170 de ore. Interiorul concept va fi propus pentru producţia de serie, însă preţul său va fi unul extrem de piperat. 

via | zercustoms

Comentarii (4)

  • grigore
    Marul muscat...
    vreau si eu doua interioare dinastea, sa am si unul de rezerva :)
    8 5
  • Suport pentru 3 iPad-uri in portbagaj, genial!
    Numai sa nu mareasca diagonala ecranului la iPad 3, ca avem probleme
    4 4
  • Are idee cine si-a bagat coada la Bentley ca prea arata asa bine!
    1 2
  • magpie
    dap...
    Acest model cand a aparut in media, sincer nu mi-a placut... Insa cand l-am vazut in realitate (Hilton Hotel Viena- cu inmatriculare pe Luxembourg)... am zis ca e o nava spatiala: foarte spatioasa, luxoasa, masiva, iar farurile sunt mai mari ca la un Nissan Juke :D
    Oricum masina este de f bun gust...
    Cateva "curiozitati": 17 tauri isi dau viata pentru acest interior din piele (taurii nu sunt gestanti si in acest fel nu li se intinde pielea sau alte defecte); poti alege in ce culoare sa fie vopsit pana si sasiul iar pretul de pornire este de "doar": 260 000 de lire... Lista de ptiuni: aproape 8 pagini...
    Deci domnilor: poftiti si alegeti din optiuni and drive a dream car
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru