Imagini noi ale conceptului Lexus LF-LC, aşteptat la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.12.2011
O serie de imagini noi, furate dintr-o broşură Lexus, trădează liniile conceptului LF-LC, pe care japonezii îl vor expune la Salonul de la Detroit.

Deşi ieri Lexus a încercat să ofere publicului doar un teaser al viitorului concept pe care urmează să-l expună la Detroit, o serie de imagini furate dintr-o broşură au reuşit să strice surpriza japonezilor.

La standul Lexus din Cobo Hall vizitatorii vor avea ocazia să facă cunoştinţă cu conceptul LF-LC, un coupe sportiv, cu linii agresive, care respectă filosofia introdusă de celebrul supercar LF-A, vârful tehnologic al constructorului nipon.

Deşi imaginile nu sunt însoţite şi de informaţii noi, trebuie să ştim că LF-LC nu se va abate de la filosofia eco a grupului Toyota şi va propune o propulsie hibridă. O dovedeşte logo-ul "Hybrid", amplasat lângă pasajul roţii spate.

Noul Lexus LF-LC expune şi noua direcţie de design a constructorului japonez, cea după care se vor ghida modelele viitoare. 

via | carscoop

Comentarii (1)

  • Asta arata mai bine la LFA. Daca ar aparea asa ar fi bomba.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru