Imagini noi cu Fisker Emotion: mașina electrică cu încărcare în 9 minute, dezvăluită înaintea lansării oficiale

de Daniel Popescu
Luni, 08.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fisker a publicat încă 3 imagini oficiale cu modelul electric Emotion, care promite o încărcare a bateriei în numai 9 minute și care urmează să fie dezvăluit în această săptămână la Las Vegas.

Celebrul designer Henrik Fisker va prezenta în această săptămână la târgul de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) modelul electric Emition.

Înaintea prezentării oficiale, noul constructor a publicat încă 3 imagini cu o versiune rosie, care vin după dezvăluirea a 3 teasere și a unei imagini oficiale. Noile fotografii evidențiază în special modul de deschidere a ușilor, dar și partea din spate.

Știm deja că noul Emotion va avea o autonomie oficială de 640 de kilometri, însă partea cu adevărat atractivă este că o încărcare de numai 9 minute va permite o autonomie de circa 160 de kilometri. 

De altfel, producătorul afirmă că bateria oferă "cea mai mare densitate de energie din lume" datorită tehnologiei pe care o încorporează, însă pentru atingerea acestei performanțe șoferul trebuie să folosească sistemul proprietar de încărcare UltraCharger. Cu acesta, Fisker va oferi astfel performanțe mai bune decât în cazul Superchargerelor Tesla, la care o încărcare durează 30 de minute, însă oferă o încărcare de până la 80% a acumulatorului.

La fel ca toate modelele dezvoltate în prezent de Tesla, și Fisker EMotion va veni cu tehnologia hardware pentru conducere autonomă integrată, însă aceasta va fi activată doar atunci când sistemul va deveni sigur și legal. Persoanele interesate pot deja să efectueze precomenzi prin plata unui avans de 2.000 de dolari, însă livrările vor începe abia în 2019.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    Autonomia oficiala de 640 km ar fi practic CEA MAI BUNA DIN LUME !!!
    Da' pretul, care-ar fi daca tot ne place si masina ?!
    12 6
  • Ace, brice şi carice
    Deci, în realitate, va avea autonomie de ~200 km (cu indulgenţă).
    Păi numa' deschiderea uşilor va suge curentu' pentru 100 km de preerie (şi ţineţi cont că aici nu vorbim şi de închiderea lor)
    7 14
  • Trebuie sa recunosc, masina asta arata bine de tot.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru