Imagini oficiale: Lamborghini Superleggera

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.02.2007
Dupa ce ieri v-am prezentat detalii despre Superleggera, astazi va prezentam imagini oficiale publicate de Lamborghini.

Dupa cum va anuntam ieri, Lamborghini pregateste o varianta imbunatatita a modelului Gallardo. Denumita Superleggera. Masina va avea caracteristicile unei masini de curse dar va fi produsa exclusiv pentru sosea.

Noul model este mai usor cu aproape 100 de kilograme si are un motor care dezvolta cu 10 cai putere mai mult decat modelul standard Gallardo. Aceste imbunatatiri ii permit lui Superleggera sa atinga 0-100 km/h in doar 3.8 secunde si o viteza maxima de 315km/h.

Astazi, in premiera, constructorul italian a publicat imagini oficiale cu Superleggera.

Comentarii (2)

  • DA!
    O masina care nu mai are nevoie de nici o prezentare! este superba! astia mereu au facut ceva deosebit, pacat ca nu voi avea o asemenea masina niciodata in viata mea, si chiar daca as avea pe unde as merge prin Romania cu ea?
    0 0
  • lucian
    de ce nu?
    -de ce nu ai avea pe unde merge in romania cu Gallardo? pai daca ai ambitie sa ti-o cumperi, ti-o cumperi chiar daca faci 3 km pe zi pe sosea cat de cat buna in ro.!!!! eu de exemplu, am avut porsche 911 gt3, opel speedster si renault spider...si am avut pe unde sa merg cu ele cu toate ca cele din urma erau mai joase decat Gallardo...ei, ce sa zic, e frumos un Gallardo, insa nimik nu se compara cu noul 911 Turbo de la Porsche!.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru