Imagini proaspete cu viitorul coupe Toyota FT-86

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.10.2011
Noi imagini ale coupe-ului dezvoltat de Toyota şi Subaru apar în presa internaţională. Designul viitorului FT-86 nu mai este o surpriză pentru nimeni.

După ce Modellista, tunerul de casă Toyota, a dezvăluit accidental liniile viitorului coupe pregătit de japonezi alături de Subaru, noi imagini strică surpriza celui mai mare constructor auto al lumii.

Deşi Salonul de la Tokyo este încă departe, designul coupe-ului nu mai este un mister pentru nimeni. Versiunea de serie va păstra liniile sportive puternice ale conceptului FT-86, conturate mai bine şi mult mai agresiv.

Sub capotă se va afla un motor boxer, aspirat normal, de provenienţă Subaru, care va fi capabil să livreze aproximativ 200 de cai putere. Mult mai târziu, coupe-ul Toyota va primi din partea colegilor de proiect şi o versiune supraalimentată a motorului boxer, dispusă să livreze chiar şi 300 de cai putere.

Prima întâlnire a coupe-ului FT-86 cu publicul va avea loc la începutul lunii decembrie, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Vor urma apoi Detroit şi Geneva, data lansării pe piaţă fiind undeva la mijlocul lui 2012.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • 100% frumos
    Fata de articolul cu versiunea Modellista, acum e mai frumos, (spatele) e supertare.
    2 1
  • hyundai genesis le da fum la modu' grav ambelor modele atat ca si design interior exterior cat si ca performante .. arata foarte bine genesis coupe pe langa procursorii astia. chiar imi pare rau , ma asteptam la altceva pentru a putea spune ca e noua celica .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru