Imagini spion cu C-Cactus de serie, viitorul Citroen low-cost

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.09.2009
Primul membru al gamei low-cost pe care Citroen intentioneaza sa o lanseze pentru a concura cu Dacia, a fost tradat de o serie de imagini spion. Modelul va avea la baza conceptul C-Cactus.

Dupa ce saptamana trecuta va anuntam ca Citroen se pregateste sa lanseze un brand low-cost rival pentru Dacia, revenim astazi cu primele imagini "furate" ale unei posibile versiuni de serie C-Cactus.

Zvonurile potrivit carora o versiune de productie a conceptului C-Cactus, prezentat in 2007 la Frankfurt, va fi primul membru al gamei Essentielle de vehicule low-cost, incep sa prinda contur. Desi autenticitatea imaginilor nu poate fi confirmata, se pare ca Citroen isi doreste un vehicul cu pret redus, capabil sa se bata cu Logan pe piata europeana.

Pentru a putea reduce costurile, francezii isi propun sa dea nastere unui model cu un proces de asamblare foarte simplu, in componenta caruia sa fie folosite multe materiale reciclabile. Despre gama de motorizari se anticipeaza ca, pe langa obisnuitele versiuni diesel sau benzina, Citroen va introduce si o optiune hibrida.

In acest caz, propulsia va fi asigurata de o unitatea electrica si un motor diesel cu trei cilindri, tren de rulare dezvoltat in prezent in laboratoarele PSA.

Primul membru al gamei Essentielle este asteptat sa debuteze pe piata cel mai devreme in 2012.

via | WCF

Comentarii (8)

  • ha
    la cat de frumos arata si la cum de bine arata 'lucrat' nu prea cred sa coste numa vreo.......6 sau 7 mii cat un logan
    7 1
  • Reno Symbol?
    Seamana, dupa mine.
    0 8
  • design "futurologic", tren de rulare super nou, tehnologie hibrida....sa le-o spuna "lu'' mutu" cei de la Citroen ca acest scaiete va fi low-cost. Cel mult va fi vandut sub pretul de fabricatie pentru ca mi-e greu sa cred ca ingredientele care produc acest model sa il faca si ieftin.

    dupa mine designul pare rezultatul unui exercitiu de imaginatie a unui designer care s-a jucat in pauza de pranz cu legumele din farfurie.
    8 0
  • @roland_st
    Ai dreptate copile...
    0 8
  • automarket
    automarket
    iar a revenit comunistul de challenger pe net
    7 0
  • Poti sa stii ca comunismul a facut ceva in tara asta, fabrici uzine,intelegi tu @Burtica? baaaaahahaaha!
    2 9
  • Partidul Comunist
    Automarket
    nu stiu cine e burtica dar iti spun doar ca semnul @ inseamna at, deci "intelegi tu at burtica" nu are logica...oricum la ce sa te astepti de la un comunist.
    6 0
  • TOPIC
    Inchideti topicul careva ca miroase a frustrari si alte neghiobenii.

    La gogoberide cu voi !!!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru