Imagini sub camuflaj cu viitoarele BMW Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift: modificări estetice minore și îmbunătățiri la nivelul motorizărilor

de Cornel Șocariciu
Sambata, 23.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW continuă campania de promovare a viitoarelor Seria 5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift. Nemții au publicat câteva imagini sub camuflaj cu modelele pe care le vom vedea în premieră în 27 mai.

La jumătatea lunii mai, BMW a demarat campania de promovare a viitorului Seria 5 facelift. Câteva zile mai târziu, divizia BMW din Coreea de Sud a publicat imagini teaser care anunțau și debutul lui Seria 6 Gran Turismo facelift. Conform oficialilor bavarezi, ambele modele vor fi expuse în premieră în 27 mai în cadrul unui eveniment online.

Acum, aceeași divizie din Coreea de Sud continuă campania de promovare a viitoarelor modele pe pagina oficială de Instagram. Reprezentanții au oferit atât imagini cu viitorul Seria 5 facelift, dar și câteva cadre cu Seria 6 Gran Turismo facelift. 

Transformările pregătite de nemți la nivel estetic vor fi unele minore: o grilă față restilizată, prize de aer mai mari, faruri noi și un difuzor spate îmbunătățit.

Pentru interior, nemții promit un pachet și mai consistent cu sisteme de siguranță, dar și cea mai recentă versiune a sistemului de infotainment (BMW iDrive 7.0).

Alături de motoarele diesel și benzină, nemții vor oferi atât versiuni mild-hybrid, cât și variante plug-in hybrid. Conform rapoartelor, BMW Seria 5 va fi disponibil în versiunile 530e (motor de 2.0 litri benzină și motor electric cu un total de 292 CP) și 545e (motor de 3.0 litri benzină și motor electric pentru un total de 394 CP).

Vezi această postare pe Instagram

⠀ 새로운 리더의 기준이 되다. ⠀ DRIVE THE NEW NORM. THE 5 WORLD PREMIERE. D-7

O postare distribuită de BMW Korea (@bmw_korea) pe

Via | BMW

Comentarii (4)

  • Atata risipa de consoane, vocale si semne de punctuatie pentru nimic.
    Asta e Seria 5 Facelift:
    - fata: https://cdn.bmwblog.com/wp-content/uploads/2020/04/2021-bmw-5-series-facelift-lci.jpg
    - spate: https://cdn.bmwblog.com/wp-content/uploads/2020/04/2021-bmw-5-series-facelift-lci-1.jpg
    Cu placere.
    7 0
  • UGLY car.
    5 0
  • @nume mersi. Atat imi place cum arata..pacat ca e in afara zonei de pret acceptabile :))
    4 0
  • Grilă față restilizată. Adică de la aspectul de calorifer cu 15 elemenți au trecut la calorifer cu 11 elemenți. Mai interesantă era masaca de Volga M 21 din '66.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru