Impreza Design Concept va inspira look-ul viitoarelor modele Subaru

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.01.2011
Subaru se pregăteşte de o revizuire radicală a gamei sale de modele. Look-ul viitoarelor produse nipone va fi influenţat de conceptul Impreza Design.

Criticaţi îndelung pentru designul controversat, adoptat de ultimele modele ale gamei, cei de la Subaru se gândesc să ia atitudine. Constructorul japonez are în plan implementarea unor linii de caroserie agresive, inspirate de Impreza Design Concept.

Noua filosofie ar urma să fie preluată de viitoarele produse ale niponilor, aşteptate să debuteze în anii următori. Valul de modificări ar putea aduce cu sine şi un nou tren de propulsie hibrid, împrumutat de la Toyota sau dezvoltat împreună cu aceştia.

Surse din interiorul Subaru susţin că primul model pe care vom resimţi influenţele conceptului Impreza Design va fi coupe-ul sportiv cu propulsie posterioară, dezvoltat în parteneriat cu Toyota. Modelul este recunoscut sub numele de cod 086A, în timp ce în curtea celui mai mare producător auto el a fost deja etichetat cu indicativul FT-86.

Aceleaşi surse susţin şi că japonezii vor folosi noua filosofie de design pe un viitor derivat în gama Legacy: o versiune hibridă aşteptată în următorii doi ani. 

via | egmcartech

Comentarii (3)

  • Re...
    Stirea asta am mai citit-o: http://www.automarket.ro/stiri/conceptul-subaru-impreza-prefigureaza-design-ul-marcii-pentru-urmatorii-ani-34793.html
    3 0
  • Reluare
    Mda, straniu ca nu apare u "R" in coltul de sus, de la reluare
    Asta e pt cei care au pierdut prima stire ;)
    0 0
  • @ Bethurbazal
    data trecuta stirea a fost publicata de Sebastian Toma :)) deci nu se pune...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru