În 2020 vor exista doar 10 producători mari de maşini

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 19.05.2010
Conform unui studiu realizat de companie de consultanţă Deloitte, constructorii de astăzi vor fi grupaţi peste 10 ani în doar 10 grupuri mari la nivel mondial.

Un studiu realizat de cunoscuta companie de consultanţă Deloitte arată că în 2020 vor mai exista doar 10 de constructori sau grupuri auto mari, aceştia urmând să acapareze 90% din piaţa mondială de maşini.

"Clienţii îşi vor schimba preferinţele, iar economia globală va schimba atât capacitatea de producţie, cât şi case de producţie ca efect al marketingului si al cererii din următorii zece ani", declară Marco Martina, specialist al companiei americane care a realizat acest studiu.

Rezultatele analizei arată că industria auto îşi va schimba percepţia asupra soluţiilor ecologice, pieţele foarte mature din acest moment urmând să pună accent pe trecerea spre maşini din ce în ce mai ecologice. În tot acest timp, pieţele în dezvoltare vor încerca să recupereze prin modele care utilizează combustibili alternativi, cum sunt tehnologiile Flex Fuel, care se bazează pe motoare care funcţionează pe bază de GPL, bioetanol sau biodiesel.

Rezultatul acestui amestec de tipuri de utilizare va fi o varietate largă de combustibili şi de motorizări.

Cea mai dezvoltată şi prezentă soluţie de propulsie ecologică va fi şi în 2020 cea hibridă, 1/3 din maşinile prezente pe şoselele lumii urmând să fie hibride.

via | Motori.it

Comentarii (8)

  • Bentley
    Effiency
    VW si ceilalti... :)
    11 18
  • Vortex66
    Class
    Ford si ceilalti :-"
    5 16
  • Shit
    Dacia si ceilalti :))
    15 7
  • vw
    vw is all
    5 11
  • eu tind totusi sa cred ca SAIC,Geely & Co. :D din pacate....
    4 3
  • @leni
    evident ca chinezii vor avea un cuvant greu de spus. deja ei au in plan supraproductia de masini si le vor vinde pe mai nimic.
    6 3
  • :)
    masini coreene , japoneze si chinezi, hai sa zicem ca ar mai intra si o marca indiana, restu afara cu voi.
    1 2
  • .
    CHINEZII ...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru