În așteptarea comenzii: Mercedes lansează un program pentru urmărirea digitală a producției mașinii cumpărate

de Daniel Popescu
Joi, 21.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a lansat programul Joyful Anticipation prin care orice client va putea urmări procesul de producție al mașinii comandate până la livrarea propriu-zisă.

Constructorii premium încearcă să găsească noi metode prin care să-și păstreze clienții, ca urmare a pretențiilor tot mai mari pe care le au aceștia și a concurenței puternice din domeniu.

Mercedes, care a devenit încă de anul trecut cel mai mare producător premium, a anunțat lansarea unui program care va permite oricărui client să urmează întregul proces de producție pentru mașina comandată.

Programul se numește Joyful Anticipation și presupune conectarea la un cont de utilizator pe platforma online Mercedes Me. Acolo, clientul va primi informații în timp real, inclusiv multimedia, despre mașina comandată în cadrul a 4 secțiuni: Bun Venit, Mașina ta, Producția ta și Predarea ta.

Pentru început, programul este destinat doar clienților din Germania și este disponibil pentru mașinile produse la fabricile din Sindelfingen (pentru modelele CLS, CLS Shooting Brake, Clasa E și Clasa S), Rastatt (pentru Clasa A, Clasa B și GLA) și Kecskemet (pentru Clasa B, CLA, și CLA Shooting Brake).

În curând, serviciul va fi extins și la fabrica din Bremen pentru modelele Clasa C, Clasa E, GLC, GLC Coupe, SL și SLC, iar spre finalul anului va fi disponibil și pentru clienții din Statele Unite.

Via Motor Authority

Comentarii (1)

  • Adica exact ce facea Saab prin 2010 :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru