În loc de tort: Lamborghini sărbătorește 50 de ani de Miura prin ediția specială Aventador Miura Homage

de Mircea Meşter
Sambata, 25.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelul care a stat la baza imaginii ultrasportive a celor de la Lamborghini împlinește 50 de ani în 2016. Iar constructorul italian a pregătit o ediție specială Aventador dedicată acestui eveniment.

Aniversarea primilor 50 de ani de la lansarea legendei Miura îi face pe cei de la Lamborghini să dezvolte o ediție specială a lui Aventador dedicată strămoșului de acum o jumătate de secol. Denumită oficial Lamborghini Aventador Miura Homage, ediția specială va fi limitată la doar 50 de exemplare.

Fiecare mașină pe care o vor comanda clienții va avea una dintre cele trei nuanțe de caroserie inspirate din culorile disponibile în 1966 pe Miura: Rosso Arancio, Verde Scandal sau Blu Tahiti. De asemenea, partea inferioară a pragurilor și o porțiune din buza spoilerului sunt colorate în auriu, nuanță regăsită și pe jantele de 20 sau 21 de inch pe care clienții le pot comanda. La interior, mașina este deja personalizată de serviciul special Ad Personam al celor de la Lamborghini, oferind elemente din fibră de carbon și piele Nero Ade sau Terra Emilia, scaune cu logo-ul Miura 50 cusut pe tetiere și o plăcuță numerotată care atestă apartenența mașinii la o serie limitată.

Nicio schimbare sub capota noii versiuni Lamborghini Aventador, care primește același V12 de 6.5 litri de 700 de cai putere și 690 Nm care îi permite modelului italian să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2.9 secunde. Evident, tracțiunea integrală este și ea inclusă în pachet.

Debutul oficial al noului Lamborghini Miura Homage va avea loc în acest weekend, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.

via Lamborghini

Comentarii (2)

  • mizerie..
    6 15
  • serban
    Mi-ar fi plăcut ca și homage o restilizare Miura, nu un alt Aventador !
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru