În pas cu tehnologia modernă: Volvo îmbunătăţeşte interfaţa Sensus şi aplicaţia de smartphone On Car

de Daniel Popescu
Vineri, 17.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a anunţat o nouă versiune pentru interfaţa Sensus care va fi implementată pe XC60 şi modelele din seria 90, dar şi îmbunătăţiri la aplicaţia de smartphone Volvo On Car.

Volvo a decis că este momentul potrivit pentru o schimbare a interfeţei Sensus pe câteva dintre modelele reprezentative ale brandului. Astfel, Sensus a primit acum o interfaţă mai curată, mai aerisită şi, implicit, mai uşor de folosit, care va fi implementată pe XC60, dar şi pe modelele din seria 90.

În plus, actualele maşini din Seria 90 vor primi update-ul la următoarea vizita în service. "Actualizarea interfeţei este concentrată pe experienţa sistemului de navigaţie din maşină, care reprezintă una dintre aplicaţiile cheie", spune Ödgärd Andersson, vicepreşedinte al diviziei de Software şi Electronică din cadrul Volvo.

În plus, constructorul suedez anunţă un update important şi pentru aplicaţia Volvo On Car, care va fi disponibilă în 50 de ţări până la sfârşitul anului 2017.

Urmareste Automarket
Aplicaţia este acum capabilă să transmită maşinii de la distanţă rutele pe care şoferul vrea să le parcurgă pe baza datelor disponibile în calendarul acestuia, să găsească benzinării în apropiere sau să localizeze mai precis maşina atunci când se află într-o parcare foarte mare sau pe străduţe laterale.
În viitor, astfel de servicii ar putea fi dedicate inclusiv persoanelor care nu deţin o maşină Volvo.

"Rolul aplicaţiei Volvo On Car s-a schimbat într-o platformă care funcţionează ca punct de plecare pentru clienţii Volvo pentru diverse servicii. S-ar putea să nici nu mai ai nevoie de un Volvo pentru a benefia de serviile oferite de aplicaţie". spune Björn Annwall, vicepreşedinte al diviziei care se ocupă de serviciile dedicate utilizatorilor din cadrul Volvo.

Via Volvo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru