Salonul Auto de la Geneva 2016

Înapoi în viitor: Aston Martin DB11, prefaţat într-un teaser care evocă moştenirea brandului

Publicat Vineri, 26.02.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Înapoi în viitor: Aston Martin DB11, prefaţat într-un teaser care evocă moştenirea brandului - Poza 1
Aston Martin a publicat un teaser video misterior pentru DB11, care evidenţiază faptul că noul model va împrumuta numeroase caracterisitici ale predecesorilor săi.

Au mai rămas doar câteva zile până la dezvăluirea lui Aston Martin DB11 cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primele zile ale lunii martie.

În aşteptarea ridicării cortinei, producătorul britanic a publicat un teaser sub forma unui clip video emoţionant care nu dezvăluie aproape nimic din designul viitorului model. În schimb, clipul evocă moştenirea Aston Martin reprezentată de brandul britanic, a cărui istorie a început în 1948 cu DB1.

Totuşi, ştim deja că noul Aston Martin DB11 va beneficia de un motor biturbo V12 de 5.2 litri capabil să genereze aproximativ 600 de cai putere. În plus, în viitorul nu foarte îndepărtat, DB11 va primi şi un motor biturbo V8 de 4.0 litri împrumutat de la Mercedes-AMG.

Via Motor1


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru