Încă două teasere pentru conceptul SUV coupe electric pregătit de Volkswagen: logo iluminat cu LED-uri şi plafon transparent

de Daniel Popescu
Vineri, 14.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat încă două teasere pentru conceptul unui SUV coupe pe care îl va prezenta miercuri la Shanghai şi care va face parte din familia de concepte electrice ID.

Volkswagen a dezvăluit miercuri un prim teaser pentru noul concept pe care îl va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai de săptămâna viitoare. Cu această ocazie, constructorul german a dezvăluit că noul concept va fi un SUV coupe cu 4 uşi care va face parte din familia de electrice Volkswagen ID.

Primul teaser a evidenţiat câteva linii de design ale conceptului şi faptul că luminile LED ale blocurilor spate se extind până spre logo-ul VW amplasat în zona centrală. În plus, logo-ul VW este de asemenea iluminat cu LED-uri.

Urmareste Automarket
Cele două teasere prezentate vineri arată partea frontală a conceptului şi scot în evidenţă blocurile optice cu un design futurist în formă literei C, iar logo-ul VW de pe grila frontală este de asemenea iluminat cu LED-uri. În plus, plafonul pare să fie transparent şi să aibă posibilitatea de a deveni opac prin atingerea unui buton.

În rest, Volkswagen a confirmat că noul concept va avea propulsie electrică și se va putea conduce singur.

Mașina intră în mod de rulare autonom prin simpla apăsare a logo-ului VW de pe volan, iar acesta din urmă se retractează în interiorul bordului.

Detaliile complete despre noul concept, precum şi numele pe care îl va purta acesta, vor fi dezvăluite miercuri la Shanghai.

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • hazard
    VW a ramas in urma. Logo iluminat gasesti in targ de ceva timp.
    Dar poate ne ofera logo-uri care scot fum...
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru