Încă un teaser pentru Hyundai Veloster: partea frontală și spatele, dezvăluite într-un clip video

de Daniel Popescu
Sambata, 13.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat un teaser video care arată designul părții frontale și al spatelui noii generații Veloster, despre care nu se știe încă dacă va fi comercializată în Europa.

La sfârșitul anului trecut, Hyundai a început să publice o serie de teasere pentru noua generație a modelului Veloster, care va fi dezvăluită în 15 ianuarie cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Ulterior, cu numai câteva zile în urmă, o serie de schițe au ridicat și mai mult din valul de mister, iar constructorul sud-coreean a dezvăluit acum un clip video care evidențiază partea din față a modelului, dar și partea din spate.

Astfel, se pot observa elemente precum grila proeminentă, gurile de evacuare generoase sau blocurile optice LED. În plus, în partea din spate există un sistem de evacuare cu două ieșiri.

Hyundai a anunțat deja că noua generație Veloster va fi echipată cu două motoare turbo de 1.4 și 1.6 litri, în timp ce transmisia va fi asigurată de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau o cutie de viteze automată cu dublu-ambreiaj cu 7 trepte. Din punct de vedere al tehnologiei, noul Veloster ar putea beneficia de head-up display, adaptive cruise control sau sistem de avertizare pentru coliziuni.

Hyundai Veloster a primit ultima actualizare prin intermediul unui facelift la Salonul Auto de la Detroit din 2015, însă ulterior modelul nu a mai fost comercializat pe piața europeană și, implicit, nici în România.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru