Încă un teaser pentru Lamborghini Aventador SVJ: prezentarea oficială vine în câteva zile

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat un nou teaser pentru Aventador SVJ, noul supercar pregătit de constructorul italian pentru Concursul de Eleganță de la Pebble Beach de la sfârșitul acestei săptămâni.

Lamborghini este unul dintre constructorii care va fi prezent la finalul acestei săptămâni la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach.

Italienii vor lansa oficial supercarul Lamborghini Aventador SVJ și au publicat acum un nou teaser care scoate în evidență o parte din noul model.

Vă reamintim că Lamborghini a confirmat deja că noul supercar a devenit cel mai rapid model de serie de pe circuitul de la Nurburgring după ce a fost cronometrat cu 6 minute și 44.97 de secunde.  La vremea respectivă, producătorul a publicat și o serie de imagini cu Aventador SVJ pe circuit, însă acestea erau camuflate, în așteptarea prezentării oficiale din această săptămână.

Până în prezent, Lamborghini nu a dezvăluit detalii tehnice pentru noul supercar, însă publicația franceză Caradisiac susține că modelul va folosi același motor V12 de 6.5 litri de pe Aventador într-o versiune îmbunătățită de 770 de cai putere, cu 30 de cai putere în plus.

Totuși, italienii au precizat că Aventador SVJ are un raport masă-putere de 1.98 kg/CP și beneficiază de sistemul Aerodinamica Lamborghini Attiva 2.0 (ALA) cu elemente aerodinamice special dezvoltate pentru noul supercar.

Via Caradisiac

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    N-ar fi trebuit cumva sa va raportati la Aventador SV (750 CP),primul model Lamborghini care a coborat sub 7 minute pe Ring si NU la Aventador S (740 CP ) ? Nu care cumva Aventador SVJ reprezinta versiunea ultra-performanta a lui SV ??? Parca asa-i . Asadar stirea ar fi trebuit sa aminteasca *posibilii* 20 CP suplimentari la SV !!!Cam asa-i.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru