Încă un teaser pentru noua generație Volvo S60: partea frontală, dezvăluită înainte de lansarea de miercuri

de Daniel Popescu
Marti, 19.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat un teaser cu partea frontală a noii generații S60, care va fi prezentată oficial miercuri în Statele Unite.

Volvo se apropie de finalul campaniei de promovare pentru noua generație S60. După ce la sfârșitul săptămânii trecute au publicat un scurt clip cu elemente de design exterior, suedezii au prezentat marți un teaser cu partea frontală, iar acesta scoate în evidență atât forma grilei, cât și designul blocurilor optice.

Cu această ocazie, Volvo a confirmat că evenimentul de prezentare a noii generații S60 va avea loc miercuri cu începere de la ora 18:00 (ora României) la uzina pe care producătorul o inaugurează cu aceasta ocazia la Charleston (Carolina de Sud, Statele Unite). De asemenea, uzina de la Charlestone este prima din Statele Unite a celor de la Volvo și va fi singura din lume care va produce noul S60.

Pentru moment, știm că noul S60 nu avea în ofertă nicio versiune cu motor diesel.

Anterior, Volvo a confirmat că versiunea plug-in hybrid a lui S60 va beneficia și de un pachet de performanță Polestar Engineered care va permite creșterea puterii de la 400 CP la 415 CP, în timp ce cuplul va ajunge la maxim 670 Nm.

În plus, o serie de actualizări software vor contribui la îmbunătățirea consumului și reducerea emisiilor. Jantele sunt mai ușoare și au un design care permite vizualizarea cu ușurință a etrierelor, care au fost optimizate pentru rigiditate, în timp ce discurile de frână au fost îmbunătățite pentru reducerea căldurii.

La rândul lor, suspensiile spate au primit absorbante de șocuri premium Öhlins similare ca design cu cele care vor fi disponibile pe Polestar 1. Din punct de vedere vizual, versiunile cu pachetul de performanță Polestar Engineered vor fi ușor de remarcat datorită etrierelor galbene, a evacuărilor negre și a centurilor de siguranță galbene.

Via Volvo

Comentarii (1)

  • Care e faza cu imaginile astea teaser? Se asteapta cineva sa arate altfel decat V60?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru