Încă un teaser pentru Seat Tarraco: SUV-ul cu 7 locuri se lansează în 18 septembrie

de Daniel Popescu
Luni, 23.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a dezvăluit semnătura blocurilor optice ale lui Tarraco în cadrul unui teaser prezentat înainte de lansarea oficială a SUV-ului cu 7 locuri, programată în Spania pentru 18 septembrie.

SEAT face ultimele pregătiri pentru lansarea oficială a celui de-al treilea sau SUV din gamă, care va purta numele Tarraco după un vot desfășurat pe internet la care au participat fanii mărcii.

După ce a publicat un teaser mai puțin concludent, constructorul spaniol revine acum cu o imagine care scoate în evidență semnătura blocurilor optice.

Teaser-ul a fost dezvăluit la capătul unui eveniment în cadrul căruia 10 fani Seat au avut oportunitatea de a vedea pe viu noul Tarraco într-o cameră întunecată. Chiar dacă iluminarea a fost scăzută pentru a ascunde elemente de design, fanii au apreciat că noul Tarraco are o "siluetă elegantă" și că "este mult mai mare decât ne așteptam".

Tot cu această ocazie, Seat a dezvăluit că Tarraco va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment care va avea loc în 18 septembrie în localitatea spaniolă Tarragona, care în trecut se numea Tarraco.

Seat Tarraco va deveni cel mai mare SUV din gama constructorului și se va alătura astfel modelelor Arona și Ateca, urmând să fie disponibil inclusiv în versiune cu 7 locuri.

Potrivit unor informații neoficiale, Tarraco va fi dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, aceeași cu cea utilizată de modele precum Skoda Kodiaq sau Volkswagen Tiguan Allspace. SUV-ul va avea motoare diesel și pe benzină, însă nu este exclusă apariția unei variante plug-in hybrid. Via Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru