Încă un teaser video pentru viitorul Kia GT: cel mai puternic Kia îşi dezvăluie liniile de design

de Daniel Popescu
Marti, 03.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat un nou teaser video şi câteva fotografii cu viitorul model cunoscut pentru moment sub numele de Kia GT, în care sunt evidenţiate câteva trăsături de design.

Kia face ultimele pregătiri pentru lansarea unui nou model în gamă, iar acesta are o importanţă majoră pentru brandul sud-coreean: cunoscut pentru moment drept Kia GT, acesta va fi cel mai puternic model al constructorului şi a fost deja prefaţat de o serie de teasere.

Începutul acestui an marchează şi apariţia unui nou teaser video, care scoate în evidenţă în special liniile de design, inclusiv forma blocurilor optice şi a sistemului de evacuare. În plus, avem parte de o scurtă privire şi asupra consolei centrale din interior.

Urmareste Automarket
Pentru a se putea ridica la înălțimea numelui, adică GT, Kia promite instalarea unui motor V6 biturbo de 3.3 litri, capabil să livreze peste 300 de cai putere.
Doar alături de acesta sedanul ar putea să se țină de promisiunile inițiale: un sprint de la 0 la 100 de km/h în 5.1 secunde și o viteză maximă de240 de km/h.

Performanțele vor fi gestionate cu ajutorul unei transmisii automate, însă nu este exclusă și o cutie manuală pentru puriști. De asemenea, nu va lipsi tracțiunea integrală.

Viitorul Kia GT ar urma să se poziționeze ca dimensiuni între BMW Seria 3 și viitorul Volkswagen Arteon.

Lansarea oficială este programată pentru 8 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Via Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru