Începe Raliul Sibiului! Doi invitaţi speciali promit spectacol

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.07.2011
Ediţia 2011 a Raliului Sibiului începe astăzi cu o superspecială impresionantă şi cu două probe de noapte la care cei doi invitaţi speciali promit spectacol.

Esential

11 probe speciale au de parcurs piloţii înscişi la startul Raliului Sibiului 2011.

Cea mai urmărită etapă de raliu din România, cea de la Sibiu, începe astăzi în fosta capitală culturală europeană. Cu 53 de echipaje prezente la start, cu două probe speciale de noapte, cu doi piloţi-invitaţi de onoare şi cu suprafaţă mistă macadam/asfalt, ediţia 2011 a Raliului Sibiului reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din lumea auto din România în acest an.

Echipajele care participă în acest an la Raliul Sibiului au participat joi la antrenamentele oficiale şi la prezentarea oficială, care a avut loc în cursul serii în Piaţa Mare din centrul oraşului. Pe lângă piloţii obişnuiţi care se bat pentru victoria în clasamentul general al CNR 2011, Raliul Sibiului are doi invitaţi speciali. Este vorba de italianul Simone Campedelli - invitat special al celor de la Citroen şi pilot pe DS3 R3 - şi francezul Francois Delecour - invitat Dacia şi pilot pe un Logan de competiţie.

Probele speciale vor avea loc vineri şi sâmbătă. Raliul Sibiului începe cu Superspeciala din cartierul Ştrand şi se termină sâmbătă după-amiază.

Atracţiile acestei ediţii vor fi cele două probe speciale de noapte care vor avea loc vineri seara: Păltiniş 1 şi Şanta 1.

LINKURI UTILE RALIUL SIBIULUI 2011

SITE OFICIAL
PLANUL ORAR
HARTA GENERALĂ
HARTA SUPERSPECIALĂ
RALLY GHID 


 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru