Inceperea productiei Ford la Craiova este intarziata

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.12.2007
Investigatia Comisiei Europene la Automobile Craiova intarzie productia modelului Ford.

Esential

65 de milioane de euro a fost oferta financiara inaintata de Ford pentru uzina din Craiova.

Investigatia Comisiei Europene (CE) referitoare la privatizarea Automobile Craiova ar putea obliga Ford sa amane productia unui nou model mic in Romania, a declarat purtatorul de cuvant al Ford Europa, Tom Malcolm, transmite Mediafax.

"Depinde de cat va dura investigatia. Atentia noastra este indreptata spre Bruxelles, intrucat asistam guvernul roman pentru a da un raspuns complet la intrebarile Comisiei", a spus Malcom.

Autoritatile de la Bruxelles au initiat o investigatie, pe baza informatiilor din presa, prin care verifica daca anularea datoriilor si impunerea unor conditii la privatizarea Automobile Craiova reprezinta ajutor de stat.

Decizia de deschidere a investigatiei a fost transmisa autoritatilor romane la 10 octombrie. Directorul general al Ford of Europe, John Fleming, a afirmat, in urma cu trei luni, ca grupul intentioneaza sa inceapa productia unui nou automobil in Romania pana la sfarsitul anului 2008. Finalizarea acordului privind preluarea Automobile Craiova de catre Ford ar fi urmat sa aiba loc la 30 ianuarie 2008.

Taguri: Ford

Comentarii (3)

  • ehe he!
    s-au dus timpurile cand au vandut pe barba lor guvernantii ce au vrut ,cand au vrut etc. cand a venit peugeot in 90-93 muistii au zis ca,, nu ne vindem tzara,, A venit Daewoo si le-a dat dreptul si....s-a privatizat.Cum ,nu le-au dat dreptul? Pai de ce presedintele de atunci al Daewoo a fost bagat ,,jos,,in Coreea pt magarii cu spaga la guvernul corean? In Coreea de sud se putea,la noi nu a rasuflat nimic pt ca avem ,,a lua spaga,, in sange.
    0 0
  • Arthur
    FORD
    FORD GO HOME ... GO FUCKING HOME ... WE LOVE RENAULT & CITROEN ...
    0 0
  • Vasile
    Renault? No way. Stiti cum e? E simpatia aia a romanului lipsit de informatii si care se multumeste cu o coaja de paine mucegaita (la pret de friptura), ca doar, doar o manca si el ceva.
    Ce e Renault? O marca stupida, cu masini stupide si cu preturi de service de Mercedes. Toti il cumpara, ca de, ne face Loganul (care e mai mare tampenie decat fosta 1310. Masina ff proasta la pret mare).

    Cu Citroen e altceva. Citroen e o marca, un nume o masina (ca si comparatie fata de renault).

    Si Ford-ul are preturi de revizie ridicate, dar macar Ford-ul face masini bune, fiabile si cu un design placut.

    Cam asta am avut de spus.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru