Infiniti a deschis o lista de asteptare pentru Europa

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 16.05.2008
Primii clienti care vor sa puna mana pe un model Infiniti in Europa trebuie sa se inscrie pe lista oficiala de asteptare.

Esential

10.000 de persoane s-au inscris pana acum pe lista de asteptare Infiniti.

Intrarea oficiala a marcii Infiniti pe piata europeana a starnit multe pasiuni in randurile celor care admirau modelele brandului de lux a celor de la Nissan dar nu putea sa si le permita din cauza distantei de la care erau nevoiti sa isi comande masina. Insa, odata cu lansarea marcii pe Batranul Continent, telefoanele japonezilor au inceput sa sune.

In aceste conditii, pana cand dealership-urile Infiniti din tarile europene isi vor stabili cartierele generale, reprezentantii globali ai marcii au deschis o lista de asteptare oficiala dedicata celor care vor sa nu piarda o prima transa de unitati produse pentru Europa. Lista a fost deschisa pe site-ul oficial al marcii.

Dupa inscrierea pe lista de asteptare, Infiniti le acorda clientilor un numar personal de rezervare, urmand sa fie contactat de catre reprezentantii marcii in tara respectiva imediat dupa ce biroul local isi inaugureaza activitatea. Sectiunea de inscrieri va ramane deschisa pana in 30 septembrie 2008. Conform directorului de marketing al Infiniti Europe, peste 10.000 de persoane si-au manifestat pana acum interesul pentru un model al narcii nipone.

Primele reprezentante locale Infiniti vor fi deschise in octombrie 2008.

Al doilea val va urma in ianuarie 2009 (incluzand aici si biroul din Romania, reprezentat de Autoitalia), urmand ca ultimele reprezentante sa fie inaugurate in aprilie 2009.

via | Newspress 

Taguri: Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru