Infiniti Concept Vision Gran Turismo este cel mai nou supercar virtual pentru jocul Gran Turismo 6

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 18.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Galeria modelelor virtuale concepute pentru jocul video Gran Turismo 6 a fost completată cu supercarul celor de la Infiniti.

Infiniti se alătură constructorilor auto care au creat un supercar virtual în cadrul proiectului Vision Gran Turismo. Supercarul Infiniti Concept Vision Gran Turismo va fi disponibil doar în mediul virtual al jocului video de succes Gran Turismo 6. Oficialii Infiniti spun că acest model este mai mult decât un simplu exerciţiu de design şi că oferă câteva indicii pentru viitorul limbaj de design al modelelor Infiniti de serie. Pentru a crea modelul virtual, Infiniti a lansat un concurs de design intern, disputat între diversele studiouri de design pe care le deţine marca din Japonia.

Vision Gran Turismo - concepte virtuale fascinante

Proiectul câştigător aparţine studioului din Beijing, China. Partea aerodinamică a fost gândită pentru eficienţă maximă, în ciuda faptului că avem în faţă un model ce va exista doar într-un joc video. Inspiraţia pentru spoilerul faţă cu un complex design aerodinamic şi a difuzorului spate este venită din lumea Formulei 1, acolo un Infiniti s-a implicat prin sprijinirea echipei Red Bull Racing.

Distribuţia greutăţii este aproape perfectă, având un raport 45:55, realizat prin amplasarea motorului în spatele axei faţă şi mutarea cutie de viteze pe puntea spate. 

Urmareste Automarket
Noul concept Infiniti va putea fi downloadat pentru jocul Gran Turismo 6 exclusiv pentru utilizatorii de console PlayStation 3.
Lista constructorilor care au răspuns chemării creatorului jocului Gran Turismo pentru a crea un supercar virtual este deja lungă: Mercedes-AMG, BMW, Mitsubishi, Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Nissan, Peugeot, Tesla, Volkswagen şi mulţi alţii.


Comentarii (2)

  • superb
    13 0
  • istenem
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru