Salonul Auto de la Paris 2012

Infiniti: "Nu va exista o versiune de serie a lui Emerg-e, dar va influenţa viitoarele modele"

Publicat Vineri, 28.09.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Infiniti: "Nu va exista o versiune de serie a lui Emerg-e, dar va influenţa viitoarele modele" - Poza 1
Infiniti: "Nu va exista o versiune de serie a lui Emerg-e, dar va influenţa viitoarele modele" - Poza 2
Infiniti: "Nu va exista o versiune de serie a lui Emerg-e, dar va influenţa viitoarele modele" - Poza 2
Infiniti: "Nu va exista o versiune de serie a lui Emerg-e, dar va influenţa viitoarele modele" - Poza 2
Oficialii Infiniti au infirmat o eventuală versiune de serie a lui Emerg_e la Salonul Auto de la Paris. Însă, au anunţat că modelul va inspira aspectul viitoarelor creaţii ale mărcii.

Infiniti Emerg_e, supercarul hibrid prezentat în versiune concept la Geneva şi la Paris, nu va da naştere niciunui model de serie, anunţă englezii de la Autocar citând oficialii Infiniti. Însă, reprezentanţii mărcii nipone spun că acesta va fi o inspiraţie pentru viitoarele modele în materie de design. Modelul care va fi cel mai influenţat de acest concept este viitorul G, în special la interior, spune Johan de Nysschen, noul şef al Infiniti. Noul model G de la Infiniti este aşteptat să debuteze în luna ianuarie 2013, la Salonul Auto de la Detroit.

O altă veste de la Salonul Auto de la Paris este că Mercedes-Benz A-Klasse va primi o versiune Infiniti în 2013 sau 2013. Modelul respectiv va fi construit în Europa şi va fi comercializat la nivel global. Parteneriatul cu Daimler le va aduce celor de la Infiniti şi alte diesel-uri în gamă, sub forma unor motoare cu patru cilindri în linie, care vor fi dezvoltate în baza unei colaborări între inginerii Daimler şi inginerii Infiniti.

Urmareste Automarket
Noul şef al mărcii nipone a preluat frăiele Infiniti la 1 iulie şi spune că doreşte să vadă mai multe modele de performanţă în gama sa.
Pe termen lung, şeful Infiniti spune că se aşteaptă la vânzări de 500.000 de unităţi pe an, dar nu a specificat anul în care ar dori să realizeze acest obiectiv. Până atunci, Infiniti va continua să investească în dezvoltarea noilor modele, iar volumele vor apărea ulterior, spune De Nysschen.

Via Autocar


Comentarii (1)

  • Infiniti,e o marca care emana respect.Motoarele Infiniti si chiar si a parintelui Nissan,sunt exceptional de puternice si de sportive si bineinteles foarte fiabile.Lexus ,Infiniti si Acura ,sunt superbe.Un ''trio'' excelent care imbina luxul si eleganta cu o fiabilitate ca la carte.Si sa nu uit ,astept noua Acura RXL ( Honda Legend) ,care va fi dotata cu 2 displayuri colore de 8 inch in bord+noi tehnologii inovatoare care va dobora concurenta.Japonezii sunt cei mai buni la asa ceva.
    8 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru