Infiniti Protoype 10: noul concept japonez indică direcția de design a viitoarelor modele electrice de la Infiniti

de Paul Cosma
Vineri, 24.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a prezentat oficial Prototype 10, noul său concept electric ce va constitui sursă de inspirație pentru viitoarele modele electrice ale companiei. Infiniti a anunțat că toate modelele lansate după 2021 vor fi electrice sau echipate cu range-extender.

După seria teaserelor din ultimele săptămâni, a venit momentul ca Infiniti să ne prezinte noul său concept electric, Prototype 10, cu ocazia evenimentului de la Pebble Beach din California.

Prototype 10 a fost dezvoltat cu ajutorul echipelor de design din Japonia, Marea Britanie și Statele Unite, iar designerul Karim Habib a fost cel care a coordonat întreaga activitate.

Noul concept constituie punctul de plecare în designul viitoarelor modele electrice de la Infiniti. Din 2021, toate modelele lansate de Infiniti vor fi electrice sau echipate cu range-extender.

Prototype 10 vine după ce, în 2017, Infiniti a prezentat Prototype 9 în cadrul aceluiași Concurs de Eleganță de la Pebble Beach. Japonezii au mizat atunci pe un concept cu linii retro inspirate de mașinile de competiție din anii '40.

Prototype 9 folosea un motor electric de 148 de cai putere și un set de baterii cu o capacitate de 30 kWh. Cel mai probabil, noul concept mizează pe un sistem de propulsie asemănător, deoarece oficialii Infiniti nu au dezvăluit aceste detalii tehnice.

Via Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru