Salonul Auto de la Paris 2014

Infiniti Q80 Inspiration: o nouă imagine dezvăluie designul revoluţionar

Publicat Marti, 23.09.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Infiniti Q80 Inspiration: o nouă imagine dezvăluie designul revoluţionar - Poza 1
Infiniti Q80 Inspiration: o nouă imagine dezvăluie designul revoluţionar - Poza 2
Infiniti va expune la Salonul Auto de la Paris conceptul Q80 Inspiration. Este vorba despre un coupe cu patru uşi, cu design futurist şi platformă din aluminiu.

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul Auto de la Paris, Infiniti mai face un pas în direcţia promovării noului concept Q80 Inspiration. O nouă imagine dezvăluie posteriorul prototipului ce urmează a fi expus la Paris, descris ca o apariţie curajoasă şi elegantă.

Infiniti Q80 Inspiration: conceptul unui sedan de lux, rival pentru BMW Seria 7

Designul preliminar anunţă un acoperiş panoramic, linii ascuţite şi un profil ingenios sculptat de designerii japonezi. Pentru ca peisajul futurist să fie complet, Q80 Inspiration beneficiază şi de uşi cu deschidere verticală şi de jante cu dimensiunea de 22 de inch.

Esential 5052 mm lungime măsoară conceptul infiniti Q80 inspiration.
Dimensiunile conceptului încadrează modelul de serie care va deriva din acesta în clasa berlinelor mari. Lungimea sa este de 5052 mm, lăţimea de 2027 mm şi înălţimea de 1350 mm. Ampatamentul este şi el extrem de generos, atingând 3103 mm.

Infiniti nu a făcut publice prea multe informaţii, însă a lăsat să se înţeleagă că prototipul va fi construit pe un şasiu din aluminiu şi va dispune de o suspensie adaptivă.

Propulsia va fi asigurată de un ansamblu hibrid.


Comentarii (2)

  • Nota 10 cu felicitari
    Wow! incredibila !! frate ce masina!! asta-i concurentul pentru Porsche Panamera? Ce Jaguar XJ, ce Panamera?!! Ii face pachet si-i trimite acasa!
    15 9
  • priceputu
    Este vorba de un concept...cand o sa apara si modelul de serie... o sa vedem cat pastreaza din ce vedem acum. Dupa Panamera nici eu nu ma omor..insa este posibil ca o noua generatie de XJ sa fie cel putin la fel de avangardista ca acest concept.
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru