Infiniti QX30 - primul teaser al viitorului crossover compact al japonezilor

de Sebastian Toma
Joi, 05.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Japonezii de la Infiniti au prezentat o imagine teaser a lui QX30. Acest model va fi un crossover compact de segment premium şi va debuta anul acesta pe piaţa din Europa.

Infiniti va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un concept pe nume QX30. Acesta prefigurează un viitor crossover compact de segment premium, care va fi fratele lui Q30, ambele modele urmând să preia platforme şi tehnologii de la concernul Daimler. Atât Q30, cât şi QX30 vor primi versiuni de serie până la finalul anului curent, deci conceptul care va fi expus la Geneva în luna martie nu ar trebui să fie îndepărtat stilistic de varianta de producţie.

Viitorul crossover compact premium de la Infiniti, primul de acest gen oferit de marca niponă, are rolul de a inspira o nouă generaţie de clienţi. Cel mai probabil, acesta va aborda nişa pe care o vor urmări şi britanicii de la Jaguar, respectiv clienţii tineri şi înstăriţi care îşi doresc un SUV, dar nu caută un model realizat de mărcile consacrate şi nici nu au nevoie de un vehicul cu un gabarit impresionant. Noul crossover de la Infiniti va fi introdus în producţie la uzina Nissan din Sunderland, Regatul Unit, până la finele anului curent.

Urmareste Automarket
Conceptul celor de la Infiniti iese în evidenţă cu o caroserie musculoasă, pusă în valoare de un set de stopuri cu LED. Posteriorul are şi un sistem de evacuare ale căror ţevi finale au fost mărite intenţionat, după cum este şi cazul barei de protecţie.
Pentru un look cât mai agresiv, maşina este lăţită şi la nivelul bosajelor aripilor spate printr-un set de ornamente din plastic.

Comentarii (2)

  • Silueta seamana un pic cu cea de la Juke. Bineinteles ca detaliile sunt a la Infiniti.
    4 0
  • Silueta seamana un pic cu cea de la Juke. Bineinteles ca detaliile sunt a la Infiniti.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru