Infiniti: Schiţa modelului electric va inspira mult varianta de serie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.12.2010
Şeful de design Infiniti a declarat recent că schiţa modelului electric, publicată toamna această, redă foarte bine liniile viitoarei versiuni de serie.

La sfârşitul lunii septembrie, Infiniti a publicat o schiţă care anticipa viitorul model electric al diviziei de lux Nissan. Speculaţiile au început să curgă şi toate publicaţiile au văzut un model electric în gama Infiniti în următorii ani. Se pare că zvonurile încep să se confirme, schiţa anunţând un produs cu emisii zero, destinat pieţelor din Statele Unite, Europa şi Asia.

Într-un comunicat emis de companie, oficialii susţin că modelul electric, aşteptat în 2013, va fi un vehicul de lux, cu cinci locuri, capabil să ofere performanţe notabile, inspirat de filosofia generală a brandului. Schiţa, prezentată de japonezi în toamnă, anticipează foarte bine liniile viitorului model de serie.

De fapt, Shiro Nakamura, şeful de design Nissan/Infiniti, susţine că schiţa sedanului cu cinci locuri este foarte apropiată de ceea ce echipa de creaţie îşi doreşte să aducă pe piaţă. În aceste condiţii, ne putem aştepta la un look sportiv, atletic şi deosebit de agresiv pentru un model electric, în ton cu ceea ce oferă actualmente divizia de lux.

Despre trenul de rulare nu se cunosc momentan foarte multe informaţii.

Având însă în vedere legăturile de rudenie cu Nissan, specialiştii nu exclud posibilitatea implantării trenului de rulare al modelului Leaf, devenit recent Maşina Anului în Europa. 

via | egmcartech

Comentarii (1)

  • redalert
    Fotografia si informatiile sunt doar un fâs mediu care deși a fost tras de o mare firmă nu merită de luat în seamă
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru