Influenţa fratelui mai mare: Renault Clio facelift va prelua elemente de design de la Megane

de Daniel Popescu
Vineri, 20.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Clio va primi un facelift prin care va împrumuta numeroase elemente de design de la hatchback-ul compact Megane, însă oferta de motoare va rămâne probabil aceeaşi.

Renault va lansa în acest an un facelift minor pentru Clio, iar primele informaţii arată că hatchback-ul de clasa mică va împrumuta numeroase elemente de design disponibile în prezent pe Megane.

Cea mai vizibilă inspiraţie va fi la nivelul blocurilor optice, care vor avea practic aceeaşi formă ca în cazul hatchback-ului compact. În plus, grila se va extinde până în zona blocurilor optice, în timp ce luminile de ceaţă îşi vor schimba poziţionarea. Schimbările importante se opresc însă aici, întrucât spatele şi interiorul vor rămâne, cel mai probabil, foarte asemănătoare cu cele ale modelului actual. În cel mai bun caz, sistemul multimedia va fi actualizat cu noi funcţii moderne.

Urmareste Automarket
Până în prezent, constructorul francez nu a oferit informaţii cu privire la pachetul tehnic al lui Clio facelift, însă principala ipoteză este că motorizările actuale diesel şi pe benzină vor rămâne disponibile.
În prezent, Clio este disponibil cu motoare pe benzină de 75, 90 şi 120 CP, în timp ce versiunile diesel au unităţi de propulsie de 75 şi 90 CP.

Renault Clio facelift va debuta cel mai probabil spre sfârşitul verii, înainte de Salonul Auto de la Paris programat pentru începutul lunii octombrie.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • Eventual LED-uri pe spate care la Clio nu există nici opțional. Cel puțin, eu nu am văzut niciunul cu LED-uri pe spate.
    4 0
  • Pe cat punem pariu ca va fi foarte reusit ? :))
    5 3
  • Vom vedea! mie imi place actualul clio asa cum e acum.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru