Informații despre viitoarea generație SsangYong Korando: motor nou de 1.5 litri și intrumentar digital de bord cu diagonala de 9 inch

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SsangYong a publicat informații noi referitoare la viitorul Korando. SUV-ul constructorului asiatic va putea fi comandat cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri. Totodată, oficialii companiei anunță că în scurt timp, gama Korando va primi și o versiune electrică.

Noua generație SsangYong Korando va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, constructorul asiatic a publicat o serie de informații noi referitoare la viitorul SUV.

SsangYong Korando va avea o lungime de 4.410 mm și o lățime de 1.830 de mm. Înălțimea lui Korando măsoară 1.675 de mm, în timp ce ampatamentul ajunge la 2.650 mm. Reprezentanții constructorului asiatic spun că viitoarea generație Korando va oferi spațiu suficient pentru toți pasagerii, iar volumul portbagajului va fi de 551 de litri.

Tot la interior, SsangYong a pregătit o atmosferă modernă. Korando va integra un instrumentar digital de bord cu o diagonală de 9 inch, dar și un display central de 10.25 de inch.

Pe piața din Europa, noul SUV dezvoltat de SsangYong va putea fi echipat fie cu un motor pe benzină, fie cu unul diesel. Cei care preferă un propulsor pe benzină vor putea opta pentru o unitate nouă de 1.5 litri.

Fanii motoarelor diesel vor avea la dispoziție unitatea de 1.6 litri, cel mai probabil, propulsorul fiind preluat din gama Tivoli.

În cazul SUV-ului de segment mic, motorul diesel produce 115 CP și 300 Nm. Totodată, oficialii SsangYong promit că în scurt timp vom face cunoștință și cu versiunea electrică a lui Korando.

În ceea ce privește sistemele de siguranță și asistență, sud-coreenii promit următoarele: Auto Emergency Braking, Lane Keep Assist, Driver Attention Alert și Adaptive Cruise Control. Cu detalii complete despre noua generație Korando vom reveni în 5 martie.

Comentarii (1)

  • faina masina. sunt curios ce preturi o sa aiba. rivoli std plus cu cutie automata si 4x4 se vine la dealer cu 16 mii euro tva inclus. singura problema e ca dureaza uneori cam mult livararea daca masina nu este pe stoc in europa.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru