Informații despre viitorul BMW M2 CS: 445 CP și versiune cu transmisie manuală

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 27.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW pregătește o versiune extremă a lui M2 Competion. Modelul va purta numele de M2 CS și va oferi 445 CP. Lansarea acestuia este programată pentru a doua jumătate a anului curent.

La jumătatea anului 2017, BMW a readus în gamă denumirea Club Sport (CS), iar primul model care a primit acest indicativ a fost M4. Câteva luni mai târziu, o serie de zvonuri anunțau pregătirea unei versiuni M2 CS

Acum, pe forumul Bimmerpost au apărut o serie de informații cu privire la viitorul M2 CS. Modelul va fi lansat în a doua jumătate a anului curent și va primi o serie de modificări estetice. Surse apropiate companiei spun că versiunea de performanță a modelului de clasă compactă va sosi cu spoilere noi, cu o capotă restilizată și cu un plafon din fibră de carbon. Acesta din urmă va fi oferit standard.

Clienții vor putea alege din patru nuanțe de caroserie: Black Sapphire, Alpine White, Hockenheim Silver și Misano Blue. La interior, nemții pregătesc o serie de accesorii acoperite cu Alcantara, scaune sport și, bineînțeles, elemente din fibră de carbon.

Sub capotă, viitorul M2 CS va miza pe un motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie.

Pe versiunea M2 Competition (foto), unitatea oferă 410 CP, însă pentru noul M2 CS inginerii constructorului bavarez propun 445 CP. Totodată, clienții vor putea alege fie o transmisie manuală cu șase trepte, fie una automată cu șapte rapoarte.

Via | Bimmerpost

Comentarii (1)

  • Costel
    148cp/l pentru m2 cs
    160cp/l pentru rs3 ,ttrs
    211cp/l pentru a 45 amg s

    marketing sau fiabilitate ?
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru