Informații despre viitorul Suzuki Vitara facelift: mai multe sisteme de siguranță și un design similar

de Bogdan Mirică
Miercuri, 30.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După mai bine de trei ani pe piață, noul Suzuki Vitara va primi un binemeritat facelift. Crossover-ul japonez va beneficia de modificări estetice timide, însă va plusa cu mai multă tehnologie.

Suzuki a fost unul dintre constructorii care au înțeles rapid explozia SUV-urilor și a acționat în consecință. Iar eforturile japonezilor au dat naștere unui Vitara pe care publicul l-a apreciat mult. Nu e de mirare că a devenit unul dintre cele mai bine vândute modele din segmentul său.

Însă, pentru că se află pe piață de aproape trei ani, Vitara avea nevoie de un aer proaspăt. Iar Suzuki lucrează de zor la asta. Faceliftul crossover-ului nu va aduce prea multe schimbări estetice. Partea frontală va avea o grilă nouă, în care vor fi integrați mai bine senzorii sistemelor de asistență. Blocurile optice față vor fi similare, însă designul spoilerului va fi regândit.

La fel și în partea din spate. Aici însă, vom avea și stopuri cu LED redesenate.

Sub capotă Suzuki va oferi aceeași gamă de motorizări, compusă din două propulsoare pe benzină (1.6 aspirat și 1.4 turbo) și unul diesel (1.6 diesel). Performanțele de consum și emisii vor fi îmbunătățite, iar lista de opționale va include cutie automată și tracțiune integrală.

Urmareste Automarket
Lista tehnologiilor disponibile la bord o va copia pe cea a fratelui mai mare, SX-4 S-Cross, de la care vor fi preluate toate sistemele de siguranță.
Sistemul multimedia va fi și el îmbunătățit cu o grafică superioară.

Este neclar momentul în care Suzuki ne va prezenta noul Vitara facelift, întrucât Salonul Auto de la Frankfurt, programat în septembrie, este rezervat deja de Suzuki Sport, iar Salonul Auto de la Tokyo, din luna octombrie, este bifat de noua generație Jimny. Prin urmare, debutul noului Vitara ar putea să se consemneze abia în 2018.

Comentarii (2)

  • In Brazilia, SUZUKI ofera pe modelul Vitara, LA ORA ACTUALA, un sistem multimedia superb, cu ecran de10``.....fata de 7`` la noi - europenii...
    6 4
  • @ACE

    Un ecran oleaca mai mare .... Detalii, nenica! In Brazilia se vinde incepand cu 2015 Suzuki Grand Vitara!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru