Infuzie de putere pentru Range Rover de la Arden

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.06.2008
Casa germana de tuning Arden a pregatit un pachet de performanta pentru modelul Range Rover Sport.

Esential

710 Nm dezvolta propulsorul V* dupa tratamentul aplicat de Arden.
240 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge Range Rover Sport cu pachetul AR7.

Casa germana de tuning Arden a lansat un kit de performanta pentru actualul model Land Rover Range Rover Sport.

Botezat AR7, noul kit reuseste sa stoarca 520 de cai putere din motorul V8 de 4.5 litri cu ajutorul a doua supraalimentatoare. Propulsorul ofera si un cuplu motor impresionant, de 710 Nm, trasatura care reuseste, alaturi de celelalte, sa imprime performante deosebite SUV-ului: o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 6.5 secunde si o viteza maxima de peste 240 km/h.

Motorul este ajutat sa respire mai bine de un set de evacuare, gandit de Arden special pentru SUV-ul britanic. Intreaga putere este tinuta in frau de un nou sistem de franare care include etriere cu sase pistoane pe fata si patru pistoane pe spate.

Arsenalul tehnologic este insotit si de unul estetic, vizual, care include, printre altele, o extensie, mai lata cu 6 cm, pentru spoilerul fata dar si una pentru cel posterior, praguri laterale, o grila frontala construita manual din inox, un nou sistem de evacuare cu patru terminatii cromate, prize de ventilatie noi si lumini LED pentru sofatul pe timp de zi.

Jantele de 22 de inch din aliaj sunt oferite ca dotare standard, insa pretentiosii vor putea opta chiar si pentru un set de 23 de inch.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru