Injectie RS pentru 911 GT3

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.05.2006
Germanii de la Porsche sunt printre singurii care au la dispozitie o intreaga industrie care lucreaza pentru a imbunatati constant performantele modelelor de provenienta proprie.

Laboratoarele de cai putere ale celor de la Porsche lucreaza non stop. Iar ultima dovada a acestui fapt este noul 911 GT3 RS 997.

Diferentele cele mai evidente fata de GT3-ul “normal” sunt reprezentate de cele 20 de kilograme in minus si de cutia manuala cu sase rapoarte. Gratie acesteia, RS accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima ajunge la 310 km/h. O alta diferenta importanta: posteriorul se largeste cu 44 de milimetri, pentru o mai buna stabilitate directionala a coupe-ului cu doua locuri. Spoilerul fabricat din fibra de carbon si geamul posterior din plastic transparent completeaza si ele imaginea generala a masinii.

Suspensiile posterioare si componentele din carbon ale caroseriei sunt cele pe care le regasim si pe versiunile GT3 RS care alearga in Gran Turismo. In schimb, detaliile interne sunt rafinate, pielea Alcantara de culoare neagra fiind garantul acestei idei. Barele anti-ruliu si scaunele de tip “bucket-seat” completeaza imaginea RS.

In serie vine si centura cu prindere in sase puncte pentru pilot.

Pretul anuntat pentru piata germana este de 130.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru