Întâlnire nefericită între un Pagani Zonda și un Maybach 62S: supercarul a ieșit cel mai șifonat

de Bogdan Mirică
Luni, 05.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Accident nefericit petrecut în Tokyo, Japonia. O ediție unică a supercarului Pagani Zonda a făcut cunoștință cu un bătrân Maybach 62S.

Rubrica de accidente exotice este alimentată astăzi de un Pagani Zonda extrem de rar, care vine tocmai din Japonia. Supercarul italian a sfârșit fără partea frontală după un impact destul de serios cu un Maybach 62S, o limuzină aproape la fel de scumpă. Nu se cunosc detaliile accidentului, dar se pare că nimeni nu a fost rănit grav în accident.

Exemplarul Pagani Zonda, alintat ZoZo, a fost creat special pentru proprietarul lanțului japonez de magazine Zozotown.

Esential 760 de cai putere oferea exemplarul Pagani Zonda Zozo.
Acesta a primit supercarul în urmă cu un an, după un lung proces de personalizare: caroseria a fost vopsită în culoarea mov, jantele au fost special alese, iar kitul aerodinamic din fibră de carbon este similar celui ales de Lewis Hamilton pentru modelul său Zonda 760LH.

Puterea totală, adică cei 760 de cai, sunt furnizați de clasicul motor AMG V12, cu o capacitate de 7.3 litri.

Comentarii (3)

  • Care erau șansele să se întâlnească două modele foarte rare și scumpe, mai ales în Japonia? Domnu' Madalescu, cum este posibil așa ceva?
    7 3
  • S-au aliniat galaxiile
    5 0
  • Multi imigranti in Japonia cu asemenea petarde. Am dreptate doamna Merkel ? Nu-i primiti dvs ? Poate asa se acopera si in Deutch, numarul de modele japoneze pe care insusi nemtii le aleg in detrimetul marcilor nationaliste. Rebuturie lui Hitler sunt vandute apoi in Romanika, unde se pune botul repede.
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru