Interes mare pentru Raliul Suediei

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.01.2008
Raliul Suediei, a doua etapa din WRC, se anunta foarte disputata in acest an.

64 de piloti s-au inscris la a doua etapa a Campionatului Mondial de Raliuri, Raliul Suediei, care se va desfasura in perioada 7-10 februarie in imprejurimile orasului Karlstad de pe malul lacului Vaenern.

Data limita pentru inscrieri a fost 3 ianuarie. Daca tinem cont si de inscrierile venite pentru etapa de campionat national, numarul masinilor care vor lua startul se ridica la 173. Oficialii au fost surprinsi de o prezenta pe care o considera numeroasa: “La fel ca in vremurile bune,” a spus directorul cursei, Bertil Klarin. “Sunt surprinzator de multi inscrisi. Ma asteptam ca noile reguli in ceea ce priveste pneurile sa aiba un impact negativ, dar ma bucur ca m-am inselat".

Toti protagonistii campioantului vor fi prezenti in Suedia. Citroen va alinia obisnuitul cuplu Sebastien Loeb-Dani Sordo; Ford va fi reprezentata de finlandezii Mikko Hirvonen si Jari-Matti Latvala, dar si de Al Quassimi din Emiratele Arabe Unite.

Nici Subaru nu anunta vreo surpriza, ambii piloti – Petter Solberg si Chris Atkinson – urmand a alerga prin zapada suedeza.

Pentru Suzuki vor concura Toni Gardemeister si Per-Gunnar Andersson, acesta din urma nascut in orasul Arjaeng, nu departe de Karlstad.

Raliul Suediei este prima etapa din PWRC. 41 de concurenti s-au inscris cu masini de grupa N, din care 21 vor fi eligibili sa puncteze in clasamentul masinilor de productie.

Comentarii (1)

  • ford
    GO go Ford!! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru