Interior extrem: Aston Martin a publicat primele imagini cu habitaclul lui Valkyrie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 12.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a publicat pentru prima dată imagini cu interiorul lui Valkyrie, hypercar-ul gata să intre în liga P1 - LaFerrari - 918 Spyder.

Aston Martin lucrează împreună cu inginerii Red Bull Racing pentru finalizarea proiectului Valkyrie. Hypercar-ul britanicilor va fi produs în doar 150 de exemplare, iar debutul pe piață ar urma să aibă loc în 2019.

Până vom avea toate detaliile, Aston Martin condimentează lucrurile cu o serie de imagini noi. De această dată, exemplarul fotografiat este unul apropiat de viitoarea versiune de serie și expune din plin elementele aerodinamice speciale.

Totodată, Aston Martin a publicat și un set de imagini cu interiorul lui Valkyrie. Habitaclul ne trimite cu gândul la vehiculele de competiție. Simplitatea își dă mâna cu tehnologia de ultimă oră pentru a genera un interior pe măsura viitoarelor performanțe. Standard, Valkyrie va fi oferit cu centuri de siguranță cu prindere în patru puncte, dar dacă ești sigur că vei sta mai mult pe circuit, britanicii pot monta, opțional, centuri cu prindere în șase puncte.

Și pentru că tot am amintit mai sus de performanțe, zvonurile spun că Valkyrie va folosi un motor V12 și un sistem de tip KERS.

În total, ansamblul promite 1.130 de cai putere, în timp ce masa totală se cifrează la 1.030 de kilograme.

Comentarii (2)

  • Mie mi se pare hidoasa masina. Fara suparare ... Nu stiu daca a meritat sa dea banii Capusanu pe masina!
    8 1
  • io zic sa facem o cheta sa'i mai indulcim amaru' bietului. Ma gandesc ca or fi fost si niste optionale pe care nu a reusit sa le bifeze si acu', pe ultima suta, mai ie o sansa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru