Întrecere inedită: Range Rover Sport facelift PHEV își măsoară forțele cu doi înotători

de Cornel Șocariciu
Luni, 09.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Proaspătul Range Rover Sport facelift PHEV și-a măsurat forțele cu doi sportivi. Modelul britanic a avut de parcurs un drum de 14 kilometri, în timp ce sportivii au înotat 1.5 kilometri. Finalul a fost extrem de strâns.

În urmă cu câteva zile, Land Rover a prezentat versiunea revizuită a lui Range Rover Sport. Alături de modificările exterioare și de îmbunătățirile de la nivelul habitaclului, faceliftul aduce și o noutate importantă în dreptul sistemelor de propulsie. Range Rover Sport facelift poate fi comandat și alături de un sistem plug-in hybrid.

Acesta mizează pe motorul pe benzină de 2.0 litri și 300 de cai și pe o unitate electrică de 116 cai. În total, ansamblul produce 404 cai putere și 640 Nm. Mulțumită bateriei de 13.1 kWh, Range Rover Sport PHEV poate rula circa 50 de kilometri în modul full-electric.

Pentru a demonstra că Range Rover Sport facelift își păstrează abilitățile extreme, oficialii Land Rover au pus la cale o întrecere inedită. Keri-anne Payne, fostă campioană mondială în cadrul probei de înot în ape libere pe distanța de 10 kilometri și atletul Ross Edgley s-au "duelat" cu proaspătul RR Sport PHEV.

Punctul de start a fost plaja Bigbury, iar destinația aleasă de britanici se numește Burgh Island.

Cei doi sportivi au avut de înotat 1.5 kilometri, în timp ce modelul britanic a fost nevoit să parcurgă 14 kilometri presărați cu drumuri acoperite cu nisip sau vaduri cu adâncimea maximă de 850 de milimetri. Finalul a fost unul strâns, iar noul Range Rover Sport facelift PHEV și-a adjudecat victoria.

Comentarii (1)

  • Te mai miri ca intra ghertoiul roman cu "gipu'" in apa marii!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru