Inundaţiile din Thailanda pun "beţe în roate" noului Honda CR-V

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.11.2011
Din cauza inundaţiilor grave din Thailanda, furnizorii Honda nu pot expedia componentele electronice necesare asamblării noului CR-V, programat să debuteze la jumătatea lunii.

Noua generaţie Honda CR-V se pregăteşte de lansare. O anunţă primele imagini dezvăluite weekendul trecut, care trădează look-ul general şi noile dimensiuni. Modelul japonez îşi va face apariţia pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, programat să îşi deschidă porţile în data de 16 noiembrie.

Lansarea sa comercială ar putea fi însă amânată, după cum declară chiar oficialii diviziei americane Honda. Întârzierea se va datora inundaţiilor catastrofale din Thailanda, care au perturbat serios activitatea furnizorilor şi au pus sub semnul întrebării posibilitatea de a vedea noul CR-V pe străzile din SUA în luna decembrie.

Divizia americană Honda nu a stabilit încă o nouă dată pentru debutul lui CR-V, dar a precizat că întârzierea poate fi de câteva săptămâni. Atât va dura până când furnizorii thailandezi vor putea trimite componentele electronice către uzina americană din East liberty, Ohio, acolo unde se asamblează versiunea pentru Statele Unite a crossover-ului japonez.

Pe Bătrânul Continent, noul CR-V va lua naştere în cadrul uzinei britanice din Swindon. 

via | autoblog

Comentarii (3)

  • cea mai tare marca fratica
    asta e atunci

    ne luam Koleos care e Reno frate (spuma marcilor auto), cu greierasi si design futurist cum ar zice un cotetar cu Megane si motor de Logan 1.5 dCi.
    1 5
  • @Automarket
    "Pe Bătrânul Continent, noul CR-V va lua naştere în cadrul uzinei britanice din Swindon."
    DEce nu scrieti Europa?
    Citeste unu'articolul care nu stie cei aia (cine stie cum) si ce o sa creada, de australia?
    0 1
  • Raspuns pentru Koleos
    Ai mers cu el de arunci vorbe in vant?Urca-te in el, condu-l o perioada de timp si apoi mai discutam.
    Dupa parerea mea nu se aseamana cu nici un Reno-France-Turkish etc.
    Numai deschide si inchide usa si apoi mai discutam.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru