Investiții pe piața asiatică: Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în capitala Japoniei

de Petre Barac, Foto: Aston Martin
Miercuri, 01.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în Tokyo, iar deschiderea oficială este programată pentru data de 21 noiembrie.

După ce a anunțat în luna august un proiect de investiții de 500 de milioane de lire sterline pentru Japonia, Aston Martin a dezvăluit în Tokyo cel mai mare showroom al său.

Aston Martin Tokyo este așteptat să aibă cele mai mari vânzări din lume pentru constructorul birtanic, iar deschiderea pentru public și clienți va avea loc pe 21 noiembrie.

“Japonia este o piață-cheie pentru succesul nostru pe viitor. Suntem încrezători că Aston Martin Tokyo va deveni rapid cel mai mare dealer al nostru la capitolul vânzărilor”, a spus Andy Palmer, președinte și CEO Aston Martin.

Rețeaua de dealeri a celor de la Aston Martin se întinde acum în cinci orașe mari din Japonia, respectiv Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka și Hiroshima.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru