Ipoteze de design: noul Peugeot 608

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.03.2008
Peugeot pregateste in mare taina un inlocuitor pentru actuala generatie 607. Acesta ar putea debuta in toamna la Paris.

Esential

215 cai este puterea motorului V6 benzina, cu care va fi echipat viitorul Peugeot 608.

Peugeot lucreaza in prezent la un inlocuitor pentru actuala generatie a modelului 607. Cel mai probabil, noul 608 va imprumuta liniile de design promovate de conceptul 908RC, dezvaluit in 2006 la Salonul Auto de la Paris.

Noua generatie va folosi o platforma modificata a actualului sedan 407 si va imprumuta aceleasi motorizari. Anonimatul in care a cazut insa varful de gama al celor de la Peugeot ii va sili probabil pe francezi sa echipeze sedanul premium si cu o unitate V8 conectata la o transmisie automata cu sase rapoarte.

Viitorii clienti vor putea opta intre deja cunoscutele versiuni pe benzina: 2.2 litri 16 valve si 163 de cai putere si V6 de 215 cai putere. Fanii dieselului vor gasi pe noul 608 unitatea de 2.2 litri HDI biturbo care dezvolta 170 de cai putere si un V6 HDI capabil de 207 cai putere.

Peugeot nu a dezvaluit deocamdata nici o informatie oficiala privind debutul noii generatii 608, dar ne putem astepta ca o versiune de serie a modelului sa-si faca aparitia in toamna la Salonul Auto de la Paris.

Taguri: 407, 607, 608, Peugeot

Comentarii (27)

  • Dagwod
    peugeot
    cand vine vorba de design....peugeot mi-a placut mereu, stiu ei cum sa le aseze, ca doar nu fac Loganuri. :) no ofence
    0 0
  • leoncio
    aloo
    bmw-ul si-a vazut grila pe peugeot?renaste rechinu sub alta denumire?
    0 0
  • ~!~ TEXAS ~!~
    AOLOOOOOO
    bai urat e ...
    0 0
  • mie imi place
    0 0
  • peugeot
    cum zicea cel de mai sus? renaste rechinu`? peugeot nu prea or avut design frumos, acuma or scos 206 asta sedan, care sincer arata nicicum... parca ii facut in bangladesh unde or lipit 2 masini... urat.. in schimb 407 ii frumushel.. da deja nu mai stiu nici ei ce sa inventeze la design ca sa nu fie furat, sa fie original si inovator
    0 0
  • peugeot608
    O masina nu poate sa satisfaca cerintele tuturor,dar ca motorizare sunt masini foarte bune,eu am un 406 din 2004,dar si ca dotari este foarte confortabil,si pentru asta, texas care spune ca e urata,tie as da un Logan sa vad daca e mai frumoasa?
    0 0
  • tare rau....
    foarte tare ......
    0 0
  • .
    Ce e cu poza asta ? Nu trebuia sa fie botul drept ca la 308? nu asa shifonata cum e asta ....restul e super ok
    0 0
  • Marius
    Peugeot 608
    Fratilor deci arata superb ... sincer.. daca as vedea o asemenea masina venind spre mine.. as avea sentimentul ca ma "mananca" de viu. Superb... am deja 2 Peugeot-uri.. si sunt foarte multumit de ele.. FAN PEUGEOT
    0 0
  • Photoshop
    Se vede ca poza a fost retusata aiurea in Photoshop.De asta spunea unul mai sus ca seamana si cu BMW desi are sigla Peugeot.
    0 0
  • andrei
    608?:))
    asta e clar 607 modificat in Photoshop;) 608 va fo o adevarata limuzina, cum a fost shi 607 la vremea lui:D
    0 0
  • superba in acceptiunea mea
    0 0
  • patricia
    noul 608
    e o masiana eleganta,are o linie clasica,tinuta,finisaj,tot,mai stiu ca are un consum redus ,e silentioasa ,e o tipa bine,mi-ar place.
    0 0
  • rubens
    lipseste ceva
    nu e clasa de lux de si ar putea sa ajunga dar din cate stiu eu peugeot nu are nicio limuzina si incearca din rasputeri sa lupte cu marile sigle ca bmw si audi ,e frumos 608 ul dar pt mn mai lipseste ceva poate ca e prea rigid forme prea ascutite ca la o masina mai degraba sport ca la ferrari enzo iar de farurile in dreptunghi s-a saturat toata lumea...e un concept merita apreciat.
    0 0
  • Nu e 608
    Dupa cum se spune si mai sus e clar 607 + Photoshop, se vede cel mai clar pe lateral.
    0 0
  • Rica SM
    expert in photoshop
    sunt meserias in photoshop...masina asta este 90% reala, dupa care i-au fost adaugate urmatoarele elemente cu ajutorul photoshop: acea masca tip BMW cum ziceti voi plus cateva efecte de umbra pe nichelul real, apoi acea bara de sub halogene este si ea adaugata (cea pe care e numarul)...in rest masina e 100% reala, garantez...inchipuiti-va masina fara aceste 2 elemente si veti vedea viitorul 608!
    0 0
  • Rica SM
    tot eu...
    am scris mai sus ca masina e 90% reala...am gresit...la o vizualizare mai atenta si o comparatie laterala cu 607 am descoperit ca e un 607. Am gresit, imi pare rau. Il felicit pe cel care a facut modificarile in Photoshop, e foarte meserias, un zeu in domeniu
    0 0
  • P.I.G.
    Photo editoru`
    Traiasca foto editoru` care l-a facut...e un 607 cu fata "editata"...chiar nu se vede ???Chiar si asa e foarte frumos, n-am ce zice..macar sa iasa apropiat de asta si tot ar fi ceva...
    0 0
  • combinatie
    farurile de Noul Mondeo shi Botul de JAGUAR !!asta e combinatie noului peugeot !!
    0 0
  • bleach
    e naspa..si seamana nu stiu..cu jag..sau chiar un fel de BMW mai vechi..da nu stiu cine a facut mashina asta k multa inspiratie nu a avut.
    0 0
  • daca
    daca vezi imteriorul te iei cu mainile de par... plastic ieftin
    0 0
  • dadadada
    Francezii fac masini frumoase ! Si iata dovada !Niciodata n-o sa arate nici un bmw ca PEUGEOT!
    0 0
  • peugeot
    am 206 sedan si nu mi se pare urat de loc cum spune un idiot mai sus ,eu cred ca vede incrucis sau dupa colt .Peugeot cel mai tare la design din lume si pa
    0 0
  • Toate masinile Peugeot arata bine , iar cine neaga minte . Cumparati masini germane la mana a doua si vedeti rezultatele.
    0 0
  • Kostynson
    Nu stricati corola de lumini autohtona
    NU stiu ce aveti cu Loganul... E o masina la inceput de viata, si e normal sa arate cum arata. Pe cand Peugeot-ul care are 9 vieti inaintea noastra nu admite pardon cand e vb de design... Sincer, nu ma asteptam ca Peugeot sa recurga la 'smekerii'... sau vrea sa se faca frate cu BMW...?!
    0 0
  • ExtremePower
    Peugeot
    Nici eu nu cred k e adevarata poza. E clar modificata. Oricum viitorul 608 prezic k va arata senzational asa cum ne-a obisnuit Peugeot cu tipurile noi. FAN DECLARAT PEUGEOT:x:x:x:x:
    0 0
  • oameni prosti...
    frate..nu contaeza peugeot 607 e tare si oricum peugeot e tare deci ar fi super sa arate asa urmatoarea generatie btw daca ati avea un 607 ati sti ca e o adevarata limuzina da sa fie full...toata lumea vb de bmw sunteti tigani prosti deci...macar vb si voi de mecedes aia da masina nu bmw care e de cacat. cocalari prosti ce sunteti. romani...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru