Ipoteze: GT, al cincilea model din gama Porsche

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.11.2009
Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o prima ipoteza stilistica a viitorului Grand Turismo de la Porsche, bazat pe platforma lui Panamera.

Dupa ce Porsche a anuntat, prin vocea noului presedinte, ca isi va extinde gama de modele cu inca cel putin trei versiuni de caroserie, ipotezele si zvonurile au inceput sa curga. Iar cele mai interesante dintre acestea sunt cele legate de un SUV compact mai mic decat actualul Cayenne si de o versiune coupe a lui Panamera, care va fi denumita cel mai probabil Porsche GT. Automarket va prezinta astazi o prima ipoteza stilistica a acestui din urma model.

Viitorul Porsche GT va deveni succesorul ideologic al modelului 928 si va oferi un echilibru intre spatiu interior, performante si design. Inginerii si designerii de la Porsche vor putea utiliza platforma lui Panamera in intregime pentru a putea reduce masa acestui model, iar noul Porsche GT va oferi spatiu suplimentar pentru pasagerii din spate si in portbagaj, oferind o alternativa pentru clientii lui Porsche 911 care aveau nevoie de aceste facilitati.

Modelul Porsche GT ar putea sa detroneze numeroase modele din clasa sa gratie designului si performantelor oferite. Prin prisma utilizarii unei platforme noi, proaspat lansate, noul Porsche GT va beneficia de toate avantajele tehnologice ale acesteia, costurile de dezvoltare viind reduse la minim.

Comentarii (3)

  • ...
    Avarvarii a tras un ferrari din toate colturile si PUF e gata porsche-ul versiunea noua ? (chiar si ipotetic?)... ?!?!?!?!?!?!
    2 4
  • porsche
    E si greu sa desenezi un Porsche...
    5 1
  • interesant
    arata bine 3d facut de Avarvarii, dar cred ca se da cu presupusul prea mult cautand formele noului GT ,mai degraba asteptam sa vedem ce face Porsche aia stiu mai bine
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru