Ipoteze: prima imagine cu Audi R8 facelift?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.08.2011
Publicaţia online Fourtitude a dezvăluit o fotografie care pare să reprezinte un viitor facelift al lui R8. Schimbările estetice sunt radicale.

Chiar dacă BMW şi Mercedes au început să privească peste gard la succesul lui Audi R8 şi încearcă (în cazul lui SLS AMG) sau vor încerca (în cazul BMW) să se bată cu aceleaşi arme, constructorul din Ingolstadt pare că le pregăteşte acestora o surpriză interesantă. Este vorba de un facelift radical pentru R8, modelul sportiv care a reinventat conceptul de supercar german premium.

Conform publicaţiei online Fourtitude, specializată în ştiri şi informaţii venite din tabăra Audi, faceliftul pe care îl va primi R8 va fi extrem de diferit de ceea ce modelul prezintă acum la nivel estetic. Dacă R8 este considerat unul dintre cele mai agresive modele de pe piaţă din punctul de vedere al designului, viitorul R8 Facelift va trece la un nivel următor din acest punct de vedere.

Astfel, blocurile optice actuale vor fi înlocuite complet de baghete LED angulare, grila faţă se va micşora şi va semăna cu cea pe care o prezintă modelele Audi de generaţie nouă, iar prizele de aer vor creşte simţitor în dimensiuni. Pentru a sublinia aceste modificări, Fourtitude a publicat şi o fotografie care pare scăpată dintr-un film de prezentare în care unul dintre designeri lucrează la finisajele blocurilor optice frontale extrem de curioase.

Rămâne de văzut dacă imaginea reprezint cu adevărat un facelift al lui R8, aşa cum spun cei de la Fourtitude, sau un simplu studiu de design.

via | Fourtitude

Comentarii (1)

  • Modificarile sunt prea mari pt a fi un face-lift, probabil studiu de design pt urmatorul R8
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru