Ipoteze: Ruşii îşi imaginează noul Logan

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.12.2011
Ruşii de la ZR au realizat două ipoteze de design ale noului Logan. Portalul auto rusesc a prezentat atât versiunea Renault, cât şi versiunea Dacia a ipotezei care reprezintă viitorul Logan.

Viitorul Logan va debuta la finele anului 2012, spun unele voci. Până atunci, ruşii de la ZR au realizat două ipoteze ale acestui model, prezentând atât versiunea Renault, cât şi versiunea Dacia a viitorului Logan. Cele două imagini sunt doar ipoteze realizate de un artist, nefiind vorba de o schiţă oficială a viitorului Logan. Noua generaţie a modelului low-cost de la Dacia poartă numele de cod X57 şi va fi schimbat dramatic înainte de a intra pe piaţă.

Cele două ipoteze prezentate de ruşi ne arată un Logan cu un aspect mai elegant şi mai sofisticat. Bandourile laterale aplicate pe portiere şi linia geamurilor ne amintesc de Fluence, în timp ce partea frontală are o formă mai rotunjită. Posteriorul lui Logan a primit şi el o restilizare, blocurile optice spate fiind "trase" pe aripi, iar montantul C are o curbură diferită, pantreu a face tranziţia de la habitaclu la portbagaj într-un mod mai plăcut din punct de vedere estetic.

Nu putem să nu remarcăm bosajele umflate ale aripilor, care au fost rotunjite semnificativ, în ton cu noua parte frontală.

Zvonurile despre noul Logan sugerează un model mai mare, care urcă în segmentul C şi va avea un habitaclu mai spaţios. Portbagajul va fi mai mare, spun ruşii, iar nivelul de zgomot şi vibraţii va scădea faţă de actuala generaţie.

Via | ZR.ru

Comentarii (4)

  • *****
    noul logan nu va avea nimic de la vechiul logan ......monovolumul imprumuta ceva de la duster
    7 0
  • Cool! Ce ''misto'' zic astia p'aci!
    2 1
  • ba ce ochi aveti!!!, cum sa imprumute ceva de la duster?, poate de la vw jetta...
    0 0
  • asta da, imi place
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru