Italdesign DaVinci: italienii caută producător pentru acest concept al unui GT 100% electric

de Paul Cosma
Duminica, 10.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italdesign DaVinci este conceptul unui GT 100% electric ce a fost prezentat la Geneva. Casa de design spune că prototipul are nevoie de doar câteva modificări pentru a intra în producție. În acest sens, Italdesign caută producători pentru versiunea de serie a conceptului DaVinci.

Italdesign, casa de design care face parte din Grupul Volkswagen după ce a fost achiziționată de Audi, a lansat un nou concept, de această dată în memoria lui Leonardo Da Vinci.

După campania de teasing din ultima perioadă, italienii au venit la Geneva cu Italdesign DaVinci, un concept al unui GT 100% electric.

Prototipul a fost creat la centrul Italdesign de la Moncalieri (Italia) și măsoară 4.981 mm lungime și 2.214 mm lățime, cu un ampatament de 2.900 mm.

Casa de design spune că acest concept are nevoie de doar câteva modificări pentru a intra în producție, Italdesign fiind în căutarea unor producători care să-și asume o versiune de serie pentru DaVinci.

Italienii susțin că DaVinci poate fi modificat cu ușurință pentru a deveni un sedan cu motor V8 de 4.0 litri și tracțiune integrală.

Via Italdesign

Comentarii (2)

  • Raluca
    Un lucru este sigur: nu va fi un producator german. Aia fabrica doar dulapuri, cu zero emotie.
    6 3
  • acum 15-20 ani cand semna Italidesign toata industria statea in pozitie de drepti si lua notite

    ma uit la poze si nu vad decat un design ordinar, comun, vulgar prin anumite locuri si de un banal ce imi provoaca nimic altceva decat lehamite
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru