Salonul Auto de la Geneva 2016

Italienii ne fac poftă de SUV-uri: primul teaser al noului Maserati Levante, rivalul lui Porsche Cayenne

Publicat Vineri, 19.02.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Italienii ne fac poftă de SUV-uri: primul teaser al noului Maserati Levante, rivalul lui Porsche Cayenne - Poza 1
Maserati a publicat o primă imagine teaser a noului Levante, primul SUV din istoria companiei. Modelul este așteptat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, la începutul lui martie.

Anul acesta este unul extrem de important pentru Maserati. Constructorul italian continuă ofensiva sa în segmentul premium odată cu lansarea modelului Levante, primul SUV din istoria companiei.

Așteptat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în martie, la patru ani de la conceptul Kubang care îi anunța sosirea, Levante promite să se ia de gât cu modele celebre ca BMW X5, Porsche Cayenne și chiar Bentley Bentayga.

Până când vom vedea cum și-au imaginat designerii Tridentului noul SUV, putem să ne facem noi o idee despre liniile modelului, folosindu-ne de primul teaser al lui Levante. Ca și în cazul celorlalte modele, Ghibli și Quattroporte, noul Levante va folosi un set de blocuri optice frontale ceva mai mici, care încadrează o grilă impunătoare, specifică brandului. O grilă mare în mijlocul căreia tronează logo-ul Tridentului. Sunt trădate și liniile inferioare ale spoilerului frontal, dar și nervurile capotei.

Urmareste Automarket
O capotă sub care se vor ascunde motoare V6 și V8, existene deja în gamă.
Mai exact, este vorba despre dieselul V6 de 3.0 litri, dar și de omologul său pe benzină. Nu va lipsi nici unitatea V8, dezvoltată împreună cu cei de la Ferrari, care va livra peste 500 de cai putere și va putea să râvnească la clienții lui Bentayga.

Indiferent de motorizare, clienții vor primi o transmisie automată cu opt rapoarte, dezvoltată de ZF și o trcțiune integrală pe care o vedem deja instalată pe Ghibli și Quattroporte.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru