Italienii și al lor ”dolce far niente” amână cu doi ani lansarea lui Maserati Alfieri

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati va fi nevoit să amâne lansarea unuia dintre cele mai așteptate modele ale sale. Alfieri, coupe-ul expus în 2014, ar urma să ajungă pe piață tocmai în 2020.

În primăvara anului 2014, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Maserati a expus în fața audienței conceptul Alfieri. O mostră de design italian, menită să celebreze cei 100 de ani pe care brandul îi împlinea. Ca o încununare a veștilor bune, Maserati promitea că Alfieri va prinde viață în următorii trei ani.

Timpul a trecut repede și se pare că socotelile italienilor se amână. Termenul limită fixat inițial pentru 2018 va fi depășit. Și nu oricum, ci cu aproximativ doi ani.

Urmareste Automarket
Giulio Pastore, omul care conduce destinul Maserati în Europa, a declarat recent că mai sunt încă multe lucruri de lămurit cu privire la platformă și la designul de serie.
Aceste detalii ar urma să fie finalizate abia în 2018, ceea ce însemană că lansarea va fi amânată cu cel puțin doi ani, spre afârșitul acestui deceniu.

Pastore a declarat că Maserati își va concentra atenția asupra unor modele esențiale pentru dezvoltarea brandului, cum sunt Gran Turismo și Gran Cabrio. Primul pe listă va fi coupe-ul, care a fost introdus pe piață tocmai în anul 2007, iar acum se apropie de finalul carierei.

Comentarii (2)

  • in 2020 deja va fi invechit designul....
    1 5
  • silimarina
    Era de asteptat cu Marchionne la conducere.Povestea se repeta ca si in cazul Giulia
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru