Feedback

Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake

Publicat Marti, 30.10.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 2
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 1
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 2
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 3
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 4
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 5
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 6
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 7
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 8
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 9
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 10
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 11
Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake - Poza 12
Echipa de design a celor de la Jaguar a creat o ambarcaţiune specială pentru XF Sportbreak. Din păcate, barca de 6.1 metri lungime nu va intra niciodată în producţie sub tutela Jaguar.

Construieste-ti propriul
Jaguar XF facelift
Configurator
Jaguar XF Sportbrake, noua versiune de caroserie a lui XF, a primit un cadou special de la designerii mărcii. Aceştia au aplicat ADN-ul de design al mărcii britanice pe o barcă de viteză, prezentată pe o platformă ataşată lui XF Sportbrake. Noul produs, complet nou pentru echipa de design a celor de la Jaguar, este menit să inspire clienţii să cumpere versiunea Sportbrake a lui XF. Acest accesoriu de lux subliniază posibilităţile pe care le au clienţii lui XF Sportbrake, englezii fiind conştienţi că au clienţi cu vieţi active şi diverse pasiuni.

Jaguar a proiectat ambarcaţiunea concept după ce s-au consultat cu specialişti din domeniu, respectiv Ivan Erdevicki Naval Architecture& Yacht Design şi Seventy Seven Design, ca apoi să o construiască în regie proprie. Barca are trei locuri şi prezintă o carenă din fibră de sticlă. Puntea este construită din lemn de tec, iar eleronul din fibră de carbon este inspirat din cel amplasat pe Jaguar D-Type. Un alt element care aminteşte de istoria bogată a celor de la Jaguar este capacul rezervorului de carburant, care imită elementul similar folosit la bordul primei generaţii a lui XJ.

Construieste-ti propriul
Jaguar
Configurator
Cei de la Jaguar nu vor construi niciodată o versiune de serie a acestei ambarcaţiuni, aceasta fiind prezentată doar ca un concept. Însă, clienţii Jaguar care îşi doresc un exemplar identic ar putea să apeleze la partenerii mărcii britanice pentru dezvoltarea unei versiuni personalizate. Barca are o lungime de 6.1 metri, iar englezii nu au dezvăluit nicio informaţie privind motorizarea acesteia.

Via Carscoop


Comentarii (2)

  • gtrazvan
    si astia de la reno o sa scoata o caruta mai bine facuta decat un reno drept accesoriu pentru megane break, stati pe aproape
    4 2
  • antonny
    in prima poza nu poti decat sa privesti luxul .......ce putea sa traga un jaguar dupa el !!!! o abarcatiune sau o remorcă transport cai
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru